- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
karib
addikt
Ne legyünk ennyire szűklátókürűek :) Nem csak kommersz videokártyák vannak, igenis van olyan kártya, ami kihasználja az AGP Prot, aminek egyetlen célja, hogy több kakaót tudjon nyomni a kártyának, az adat interfészt nem érinti a változás, tehát pusztán attól nem lesz gyorsabb egy kártya, hogy AGP Pros.
-
McJames
senior tag
Igen. Amikor a google-lal kerestem, egy német használt-cuccos oldalon volt egy 7800-as. De kinek kell és miért? A Pro semmi mást nem csinál, csak ad a kártyára (nem a kártyának) plusz delejt, amit a GF256 még kihasznál (-hatott volna), de pl. a GF2-nek már nem volt szüksége rá.
-
LordX
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de nincs piacon AGP Pro-s kártya...
Legalább is én még nem láttam olyan ember hozzászólását sem, aki ismer valakit, aki fogott a kezében ilyet... -
McJames
senior tag
Ok, csak a beékelés nem biztos, hogy használ a cuccoknak. Nekem is volt korábban olyan problémám, hogy egy noname GF256 olyan vastag lapon volt, hogy utána a Creative kártya ''lötyögött''. Fogtam egy méretesebb nagyítót, meg egy spéci fogászati eszközt - szárm. hely: KGST piac, még ''korábbról'' - és nekiálltam helyrerakni a foglalatot. De ezt nem ajánlom senkinek, pláne, ha garanciális a vas... :t
-
Spoon
csendes tag
Ha szervízbe akartam volna vinni, már akkor elvittem volna, amikor fagyott állandóan... :))
Esetleg, ha valaki cserélne velem, elboltolnám a TV kártyámmal együtt egy valamilyen ALL IN típusúra... :)) )
VGA: Ati Radeon 8500 64 MB + TV out
Tuner: Pinnacle PCTV Pro (tuner+FM+távirányító)
Tudja valaki, miért nem lehet fogni rajta az RTL-t? Csúszik a kép és hang és semmi kedvem nincs csinálni hozzá egy szűrőpanelt... -
Spoon
csendes tag
Szóval akkor nem lesz a témában előrelépés? :)
-
Spoon
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #22 üzenetére
Amitó megvan a gép, többször szedtem szét és raktam össze, mint a legómat kiskoromban........... (nem is volt, de mindegy :) ).
Az úgy össze van rakva, hogy annál jobban nem lehet összerakni.... ;) -
-
Spoon
csendes tag
http://www.asus.com.tw/vga/vga_overview.htm
Aham, melyik az? :) -
Spoon
csendes tag
Na akkor most már a specifikációt is tudjuk......
Ugyan valaki linkeljen már be ide egy létező kártya címét... plíz:) -
McJames
senior tag
AGP Pro had been released in April 1999 to provide that necessary power and consequent cooling to a computer system. The AGP Pro Connector is fully backward compatible and offers additional pins at the front and the back of the connector.
Like the AGP slot, the AGP Pro slot comes in different versions, which are AGP Pro 3.3V, AGP Pro 1.5V and AGP Universal. The first two have blocking pins to prevent insertion of an unsupported AGP (Pro) card. All the motherboards with AGP Pro slot that we reviewed so far are using the AGP Pro Universal slot.
The current AGP slot can supply up to 25 W to the graphics card. With the two additional pins, PRSNT1# & PRSNT2# , the AGP Pro cards report its power requirements to the motherboard. An AGP Pro slot can provide a total of 50W or 110W.
Forrás: Tom's Hardware
Ha gond a nyelvezet, tessék szólni, de helyből lusta voltam... :) -
HEBI
senior tag
-
Spoon
csendes tag
A konfigom ott az Asus A7V333-as topicban, most szenvedtem tökéletesre, már csak ezzel az eggyel van bajom. Kontaktos a kártya és bootolásnál magyaráz az integrált maca, hogy system failed vga card.
Ennyi a probléma, megmozgatom és indul rendesen... :)
Tudja egyébként valaki mit jelent egyáltalán ez az agp pro?
Azon kívül, hogy végigér az agp sínemben.... :) -
Spoon
csendes tag
A jelenlegi Ati Radeon 8500 64MB DDR + Tv-out kártyámat elcserélném egy ''bármilyen AGP Pro csatlakozós videokárttyára....
Fingom nincs mi a kettő közti különbség, de ha végigér a sínben lehet, hogy nem lesz kontaktos a gépem... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest