Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
barbikenje #1 üzenetére
Nekem volt TUV4X-em...
4X AGP-től semmi érdemleges gyorsulást ne várj...
RivaTunerrel tudod bekapcsolni, hogy ténylegesen 4X AGP-vel menjen, de nekem minden olyan videókártyával ami ''csak'' 4X AGP-t támogatott textúrahibák jenetkeztek, bekapcsolt 4X AGP esetén...
Viszont rájöttem, hogy a 8X Agp-t támogató kártyák tökéletesen mennek a lapban 4X módban... -
válasz
barbikenje #1 üzenetére
Milyen VGA-d van?
-
barbikenje
aktív tag
Lehet hogy nem is ide való a téma, de azért felvetem...
1. Nemrég felhajítottam az everestet, meg a CPU-z-t meg ilyen hasznos kis segéd progikat, amik tájékoztattak, hogy a BIOS-ban 4x-esre állított AGP kétszeresként nagyon szépen működik... Na most a BIOS-t nemrég frissítettem a P3V4x-es lapon (verziószám talán 1006.4 beta...) de semmi változás, AGP 2x-es maradt... Akkor lehet, hogy a kártyával van a gond, és annak a videobiosát kéne frissíteni? 2. Amúgy videobios frissítés hogy megy, milyen felszerelés kell hozzá, mi a sorrendje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest