Aktív témák
-
efi99
őstag
Végre meg van a megoldás.
Segítségként mindenkinek aki AMD-VIA mixelt chipsetet használ: a VIA 4 in 1-ban található VIA AGP Driver helyett az AMD Miniport drivert kell installálni. Egyből megkerült a 4xAGP. Az AGP FastWrite és a Sidebanding azonban úgy tűnik nincs támogatva.
Amúgy sajna az NVMax nem csípi a Detonator 40.72-t. Szerinte nem jobb mint a 20-as... -
khalox
őstag
Nekem kétszer csinált ilyet.
Először töröltettem vele az AGP vezérlőt és újra felismertettem (de ez olyan volt, mintha gyomorszájon vágtam volna a rendszert), utána minden jó volt.
Másodszor meg a videomeghajtó újratelepítése már segített.
Ez mindkettő akkor fordult elő, amikor frissítettem a videodrivert. -
rup1u5
nagyúr
Nálam is ez van.
Biosban engedéjezve van a 4 de a power stripben inaktív a 4es melletti rublika Igy kiválasztani sem engedi.
..bepróbálkozom ezzel az nvmaxal
'sztok -
Sanya
nagyúr
NVMAX nevü progival nekem sikerült és ujrainditas utan is megmaradtak a cuccok
-
efi99
őstag
Csak félig jött össze. Be lehet állítani, csak éppen minden újraindítás után újra kellene. Vagyis valamiért mindig letiltja. A Fastwrite és Sidebanding beikszelésére pedig fagyi jön. Alaphelyzetben pl. a Displaynél a Geforce3 fül alatt: adatsín AGP (PCI Mode). AGP 4x helyett. A fene se érti.
-
-
efi99
őstag
Megoldottam egy ügyes kis programmal. De nem tudom miért kell ehhez segédprogram.
-
efi99
őstag
A kártyához adott progi? Nem tudom, megpróbálok letöltetni valamit ehhez. Mivel lehetne ezt nézegetni, meg esetleg állítgatni?
-
efi99
őstag
Szóval adott egy új Gainward TI-450 nvidia Ti200 64MB kártya egy Epox 8k7a alaplapban, mindketten tudják az AGP4x-et, mégis csak 2x AGP-t jelez minden. A BIOS-ban természetesen 4x engedélyezve (egy TNT2-vel vígan ment is amúgy), a kártyán nincs semmilyen állítási lehetőség erre nézve, sem hardveresen (jumper) sem szoftveresen. Hogyan bírhatnám rá a 4x-re?
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- LG UltraFine 32UN880-B 4K Ergo állvány
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus Rog Strix G16
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged