- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is, de amikor elmentünk öten a menedékháztól, mert hamar felértünk, és másnap mentünk volna tovább, majd rám jött a szapora, ezért a többiek nélkül indultam vissza a házhoz, és hallottam egy komoly mocorgást a bokrok felől, tuti elővettem volna. Így csak kiabálva hógolyókat dobáltam oda, míg arrébb ment a mocorgás, de örültem volna, ha meg tudom nézni, hogy esetleg csak egy hegyi kecske, nem maci, amit aztán a menedékháznál mondtak este, hogy vigyázzunk, mert épp arra jár egy. Másnap is volt vele egy élményünk, de akkor már öten voltunk.
-
A szeptemberi Grossglockner-túránkra vagy az októberi Magas-Tátra túrára is elvinnék egy ilyet, de a mindennapokban biztosan nem használnám. A legutóbbi Tátra-túrán azért időben észrevehettük volna a macit, ha ezzel pásztázzuk a környéket...
De írtó rétegtermék, kétlem, hogy fogok vele valaha találkozni,...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Teleobjektíves hőkamerával keres célközönséget egy ritkán látott márka, nem mindent talál el első nekifutásra.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest