- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
didyman
őstag
Köszi a linkeket. Az egyik bolhapiacos, a másik egy nagy Aerocool topic, a harmadik két oldalas, lesüllyedt, a negyedik meg ugyanaz, mint a második. Két másikkal együtt így ez is zárásra kerül. Nagy fórum vagyunk, szokjátok meg, hogy nem nyitunk minden apróságnak saját témát. Így is sokszor kaotikus, ami van.
-
Lindemann
tag
na, várom a véleményeket.
-
Lindemann
tag
a porszűrőkről már nem is beszélve
-
Lindemann
tag
meg ilyen apróságokat, hogy zár az oldalajtóra? miért nem raktak rá? sztem ezek hasznos dolgok tudnak lenni.
-
Lindemann
tag
és tényleg, nem vékony egy kicsit az a 0,6mm? vagy milyen házat lenne érdemes venni? ez azért egy nagyon különleges házikó
-
Lindemann
tag
Én is nagyon gondolkozom egy ilyen ház megvételében. Már régóta szeretném megvenni, tényleg elég tűrhető az ár, de úgy érzem hogy a 25 centis ventin kivül semmit nem kapok hozzá... szal miért kell lespórolni azt, hogy ne kelljen csavarozni, sokkal jobb lenne, az a tipusu megoldás... csavaros házat, 20ezer felett manapság.. hát nem tudom.. meg lehetne egy kicsit nagyobb is...meg kitikaként írták, hogy ócska műanyag az előlap.. az ajtó hálistennek aluminium. Nem tom megéri-e ez a házikó..mik a vélemények?
-
CriticalHit
addikt
Jó ház lenne, ha nem a legvékonyabb (0,6mm) lemezből készülne.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
CriticalHit #7 üzenetére
-
KrAt
veterán
Igen csak szép házikó, és az a 25-ös venti az oldalában
Huh.
Aranyos házikó
Áráról mit lehet tudni? -
germanh
senior tag
tetszetős a cuccos...és az a batár 25ös venti az oldalában
gamerek, tuningosok álma -
Hasek
Közösségépítő
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Jó az egy dolog, hogy AeroEngine II-es alapra készült, de akkor is...
Szerintem úgy még jobban nézne ki, ha az oldalában, a venti körül kivágnánk, plexit bele, és máris kész az első modding! Szvsz ez több egyedi modding lehetőséget biztosít, mint az elődje... -
(Kolombusz)
veterán
Hogy őszinte legyek. Rókabőr. basszus, eljátszották már az aeroenginnel ezt a desingt. Szerintem gagyi, erőltetett.
-
Hasek
Közösségépítő
Azért nyitottam ezt a topicot, mert még nem találkoztam ezzel, és a kereső sem dobta ki. Ha esetleg mégis lenne, akkor bocsi.
Nekem nagyon bejön ez a ház, és gondolkodom azon, hogy megvegyem. Szerintem nagyon brutális az a 25cm-es hűtő az oldalán, és éppen ezért pont nekem való.
Azt nem tudtam kideríteni, hogy mi az a pöcök, amivel megerősítik a HDD-t. Ezt nem tudja valaki, hogy mire való? Azzal lehet csak oda fogatni, vagy az valami ''rezgés elnyelő''?
Itt a ház hivatalos oldala: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest