- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morceaux
aktív tag
Kőőszi szépeeeen a tippet!
Levettem az előlapot, akkor láttam, hogy van egy venti meg egy turbinaimitátor, és hogy nem a venti lötyög... na ettől megnyugodtam, további szerelésbe nem bocsátkoztam, inkább örültem a motyónak, 3dmark06-oztam, meg pezsgőztem...
De azért szétszedem majd megint, és megpróbálok csinálni vele valamit, mert mégiscsak maximalista vagyok, és ez mégiscsak egy szépséghiba
Nade hogyhogy ki tudjátok cserélni??? -
morceaux
aktív tag
Háj evribádi!
Ma vettem egy AeroEngine II házat, nagyon állat, halk, orkán süvít keresztül rajta...
De van egy kis gondddd... az első, 14 centis venti láthatóan excentrikusan pörög, mintha nyolcas lenne benne, hallani is kicsit hogy szitál, mintha laza lenne a csapágy vagy ferde.
Lehet ezzel valamit csinálni? Vissza nem nagyon vinném, minden egyéb jó, nem érné meg hogy mégeccer kiszereljem a gépet, bumlizzak a házzal a városban, meg ilyenek, aztán mégeccer vissza, stb.stb.
Előre is kösz a seggíccséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest