Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csákk
senior tag
különben meg vizzel is lehet mosni, nem vicc csak teljesen ki kell szárítani
szóval a géptakarítás úgynéz ki hogy kinyitom az ablakom, és beledobom a gépet a medencébe
na, de a ventet szoktam vízzel és legalább nem halok meg a poralleriámmal
és nem hangosabbak a mosás után a ventik -
zserrbo
aktív tag
-
zserrbo
aktív tag
Igaz nem látom a képen, hogy meddig van befelé eltorlaszolva a levegő útja, de így van még hatásfoka a ventinek? Tud még beszívni?
Amúgy meg így ránézésre ezzel max azt lehet megakadályozni, hogy a házba ne jusson be a por, de a ventinél még rendesen összegyűlhet a por. És kb ott vagyok, mint az elején, kivéve, hogy a házat nem kell takarítanom, de lehet nincs olyan hűtésfoka.
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Per pillanat, a festék gyorsabb(mert nincs nagyon időm ilyesmire, elvinni meg nem igazán akarom)és olcsóbb(mert anyám vette). 1 képen már láttam ilyet, mármint gravírozás, és télleg jól nézki
Abba 1 skorpió volt bele gravírozva és oldalról világították meg.
De, hogy elistudjátok képzelni:[link]
[Szerkesztve] -
GG888
senior tag
sztem ha elég hosszú a kábel nem lesz annak semmi baja.
én vagyok a szomszéd
venti pedig csak pénz kérdése...silentblade...noiseblocker
mod: KAsza-teljes mértékben egyetértek, engem se érdekel, hogy mien hangja van a gépnek, a lényeg, hogy király legyen ateljesítménye
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
háááááttt..... 14 cm-el magasabb, van háztalpa, az oldalalap zárható, az oldalsó-n kívül még 5 db 8 cm-es venti van benne, az usb, mikorofon + hangport izéé elöl van a turbina és az ajtó közt, mint az látszik sokkal nagyobb a plexije, a HDD oldalról rakható be, 5 db 5x25 cm-es hely, 2 db 3x nem tom mennyi( a floppy méretű dolgok), 5 hely a winyónak...stb.
Computermode-on kb. ennyit írnak róla
[Szerkesztve] -
Ismerős szituáció... Nekem anno DDR RAM-ra kellett volna vmi hűtés, mire a válasz: állj át DDR2-re! Pedig az előző tulaj idejében be nem tettem volna a lábam más üzletbe... és nem is volt rá szükség, mert beszerzett mindent, amire szükségem volt! Hova lett a hivatástudat???
-
Tomi 16
őstag
Fogsz egy csípőfogót és a 6 pöcök ami a háznak a szélén (belül) van azt kipattintod utána lejön az előlap.
Na mármost utána az első ventit úgy tudod kiszedni hogy ott is találsz 4-pöcköt és kipattontod és akkor elvileg ki kell hogy jöjön.
Én régebben szétszedtem de már nekem nem ez a házam van nem annyira emlékszem már rá hogy hogyan kell csak tipp.
Azért sok sikert a barkácsoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest