- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
lionshamlet #2506 üzenetére
A drónon?
Amíg lehet maradok ISO100-on. Felszállok, és amikor megvan a snitt közben előforduló közepes fény, ott rögzítem az expozíciós értéket az AE-vel. Erre van dedikált gombom a M2-n.
Manuállal nem szoktam kínlódni, inkább hagyom, hogy ő állítsa be és fixálom. Sokkal gyorsabb. -
tirszin
senior tag
válasz
lionshamlet #2504 üzenetére
Azért is jobb fixálni az expót, mert ha felvétel közben blendét vált, nem győződ majd utólag korrigálni. Erre gyorsan rájöttem. ☺️
-
tirszin
senior tag
válasz
ssgt1981 #2478 üzenetére
Húzd be a videót az idővonalra, akkor átveszi annak a beállításait. A végén pedig az exportnál, egész lent, be tudod állítani a kívánt bitsűrűséget. Ennél még lejjebb, mert ezen a képen még nem látszik.
Írja is fent, itt most 35MB/s volt beállítva. Ja és sztem h264-be kódolj! Annak jól is fog jönni az 50 Mbps legalább. -
tirszin
senior tag
válasz
Juhász Ákos #2466 üzenetére
Inkább az, hogy ez a proci kevés a 4K-hoz. (A premierben a vágáshoz a plusz videókártya mintha benne sem lenne.)
Használj inkább proxit 1280*720 felbontásban, azzal szépen fog működni!
Nagyon egyszerű a használata, könnyen utána tudsz nézni. -
tirszin
senior tag
Ha az idővonalon a felszabdalt anyagok közül egy egész sort, mondjuk 10db-ot ki szeretnénk jelölni, a szokásos SHIFT-el közrefogást hogyan lehet megoldani?
Mert nálam a három command bill. közül bármit nyomva, csak egyesével tudom kijelölgetni. -
tirszin
senior tag
válasz
kleinguru #2354 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Én is így gondolom. Elmebeteg dolognak tartom, hogy pontosan oda kell arra a kis karikára egerezni mindig.
A másik szerencsétlenség, hogy az idővonalon egy pozíció kiválasztáshoz, nem lehet akárhol kattintani, hanem csak fent azon a pár mm magas idősávon. A Vegas-ban ez meg volt úgy oldva, hogy az üres videó vagy audio sávokra is lehetett alul kattintani, máris odaléptünk az időben.
A Harmadik: Be lehet-e állítani, ha ugrok egyet az időben, ne pause-oljon le mindig a lejátszás? -
tirszin
senior tag
Nemrég használom az Adobe Premiere-t. Az idővonal használatában kérnék segítséget.
Nem lehet úgy beállítani, hogy az egérgörgővel nagyítson/kicsinyítsen?
Ahogy a Photoshopban is működik a kép nagyítása. Így sokkal egyszerűbb lenne, mert attól függően, hogy hol görgetek rá, úgy tudom elmozgatni is.
Ha nagyítani/kicsinyíteni akarom, amit sajnos elég gyakran kell, most mindig meg kell fognom az alsó csúszka szélét hozzá. -
tirszin
senior tag
válasz
MrChris #2349 üzenetére
Nem lehet, hogy annyira töredezett volt a beolvasandó videófile, hogy az fektette meg a HDD-ről olvasást? A HDD-k csak szekvenciálisan tudják a 100MB/s feletti sebességeket. Ha állandóan lépkednie kell a fejnek, a 10MB/s-ot sem fogják tudni. A 4K-s szekvenciáknál pl. 1-2MB/s a sebességük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest