- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falovas
aktív tag
válasz
adam0913 #1830 üzenetére
Töltsd le ezt:
Adobe Premiere Pro CC 2017 v11.0.2 (x64) Incl Crack + Portable [SadeemPC]
A portable részét azonnal használhatod. Jelenleg ezt használom, mert a telepített verzió az én gépemen összeomlott, és már újra telepíteni sem lehet. Egy Win. újratelepítés lesz belőle.
A portable teljes értékű program, csupán annyi a hátránya, hogy nem lehet feltelepíteni hozzá semmilyen kiegészítőt, pl. BCC csomagot, vagy NewBlue Titler Pro-t.
Bár legutóbb úgy csináltam, hogy mivel a Titler Prot külön önmagában is meg lehet nyitni, hogy a betű animációt megcsináltam egy .mov fájlba, majd behúztam a portable Premierbe. -
Geresics
addikt
válasz
adam0913 #1830 üzenetére
Vágni lehet a Nokia 6230i felvételét is. A kérdés az, hogy a végtermékkel mi a célod?
YouTube videókhoz, családi emlékekhez, stb. szerintem elég. Ha pénzt is akarsz vele keresni, akkor már nem biztos - persze ez függ a témától, az utómunkák eredményétől, stb. De ezek már túlmutatnak az én tudásomon, innen én már csak okoskodni tudok! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest