Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam nem a hang csúszott, hanem a 3db videó egymáshoz képest.
Mindhárom video ugyanazzal a szoftverrel lett felvéve (fraps), és egyikben sem volt hang.
Fps, formátum, tömörítési arány, minden azonos volt.
Időbeli csúszás és felbontás-beli különbség volt köztük.
A felbontás különbséget a premiere crop és resize funkcióival megoldottam, az időbeli csúszást pedig a timeline-on való előre-hátra mozgatásával.
A szerkesztőben render elött és tán is teljesen hibátlanul passzolt az összes anyag egymáshoz képest, de export után már nem.
Próbáltam úgy is, hogy a work area-t állítgattam csak a hazsnos anyaghoz és a videókat csak állítottam egymáshoz képest, de úgy is, hogy a videók elejét levágtam a jobb oldali eszközökkel, és a timeline elejére tettem az összeset.
Mindkét esetben egyformán rossz volt az export, míg a programban lejátszva minden jó volt.Csak úgy lett jó, ha a video file-ok elejét más progival vágtam le, és úgy importáltam be Premiere-be.
Lehet, hogy a fraps ilyen béna, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi