Aktív témák
-
muszor
tag
Sziasztok. Ez pontosan így van! Az xvidet nem szereti.Most uninstalltam,ahogy ide elöször belépve olvastam róla,h nem jó dvd szerkesztésre.
Nekem most nagyjából megfelel a nero visionexpress,csak azt nem vágom,h miért nem jelzi ki a müsoridőt a sima asztali (Panasonic) dvd lejátszóm. Olyan egyszerűbb progi kellene,amivel tudok konvertálni,és menüt szerkeszteni.És legalább annyit tud,mint a nero progija. Köszi,ha tud vki segiteni. Sziasztok
-
Drizzit
csendes tag
válasz
MyKonzerv #11 üzenetére
Utobbi hozzászólssal nem teljesen értek egyet. Láttad már az 1.5ben hogy lehet a hangot szerkeszteni meg filterezni? Ugyan olyan elven müködik a dolog mint a flashes progikban, ahhoz is van egy kis támlány hasonmás és ott lehet állítgatni, nem olyan mint a régi h csak a nagy támlányon lehetett kicsit húzkodni. És ez persze nem csak a hangra hanem minden effektre is vonatkozik, amikor ezt megtaláltam rájöttem h ezzela szerkesztési lehetöségek gyakorlatilag megduplázódtak (számomra)
-
SVG
csendes tag
A http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/kodek/index2.html -ről szedtem a codec-et.
(XviD mepg-4 kodek v1.0.2 Final) Ha x-vid-el töörített filmet nézek, bármelyik média lejátszóm szépen viszi, legyen az bsplayer,mediaplayer,stb.
És még két hibát találtam:a timeline-on nem látom a hangot,azaz a hangnak azt a ''recés'' valamijetIlletve megjelenik a jobb oldali monitor ablakban, balra fenn egy kis x.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest