Aktív témák
-
parandroid
félisten
A témát zártam, mivel három szinte azonos topik futott párhuzamosan egymás mellett. Kérek mindenkit, hoyga jobb áttekinthetőség érdekében a jövőben ezt a topikot használja: [link].
p -
rlazol
veterán
codechiba.
-
gasMask!
tag
Plíz help!
Leformáztam a vinyót, újraraktam a premiere pro 7-et és most nem tudja importálni a fényképezőgéppel készített videókat (.avi)
''File Import Failure
error: unsupported compression in file''
miért van ez?
valaki gyorsan segítsen rajtam !!! -
Steelheart
senior tag
válasz
CameraMan #22 üzenetére
Kösz, ez volt a baj... tényleg nem szeret tömörítettel dolgozni.
Csak azok után furcsálltam a dolgot, hogy VDub simán vágta, ez meg megakadt tőlük. Na mind1, kipróbáltam 2 perces múvival (~500 mega lett) és megy akadás nélkül és proci is csak ~75%-on megy lejátszás vagy editálás közben.
-
CameraMan
csendes tag
válasz
Steelheart #24 üzenetére
Igen. Kb. 220 MB egy perc. Vagy ha így egyszerűbb: 18 perc = 4 GB.
-
CameraMan
csendes tag
válasz
Steelheart #18 üzenetére
Először exportáld ki vagy konvertáld DV AVI-ba, utána importáld be (újra) a Premiere-be. Talán segít. A Premiere a DV formátumot szereti
-
Steelheart
senior tag
Hát nemtom, ha van elég hely a winchesteren, beállítottál elég lapozófájlt is, akkor nemtom miért lehet az első probléma. De az is lehet, hogy a lemez töredezettsége zavarja, ezesetben egy defrag nem árt, ami előtt le kell futtatni egy scandisket is. Próbáltad már újratelepíteni az Encore-t meg a Premiere-t is? Esetleg egy sima win-reinstall? Bár konkrétan nem tudom, mi a hiba, de más programok legtöbbször ilyen esetekben szoktak hasonlókat csinálni.
[Szerkesztve] -
Wictorow
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Remélem itt kapok segítséget.
A helyzet a következő, készítettem egy 50 perces utifilmet és szeretném kiírni dvd-re, azonban ezt EncoreDVD-ben csinálnám. Szóval miért csinálja szt a premiere, hogy ha export-movie-ra megyek és elkezdi számolni, egy idő után abbamarad meret kiírja, hogy ''not enough disk space''.
Miért nem folytatja a renderelést???
Ha egyébként meg DVAVIba konvertálom és azokat a 4.5 gigás részeket teszem össze encore-ban akkor a végeredménynél nem folytonos a chapter váltás hanem akad egy pár másodpercet. Ezt is szeretném elkerülni
Vagy a másik, ha mpeg2-őt szeretnék csinálni adobe encoder-rel premiere pro-n belül akkor is kilép egy idő után azt az információt kiírva, hogy nem tudott visszaírni egy framet. Ez miért van???
Ha van valami jó ötletetek hogyan lehetne ezt megoldani örülnék ha megosztanátok velem. Nagyon fontos lenne.
Köszönöm előre is.
Wictorow. -
Steelheart
senior tag
UP... (Legalább vki aki használja a Premiere-t, mondja már meg, hogy neki is csinálja-e ezt, és full menthetetlenül-é...
)
-
Steelheart
senior tag
válasz
CameraMan #17 üzenetére
Nincs semmihez sem csatlakoztatva, és most telepítettem, minden alapbeállítás. Mindenféle tömörített formátumú fájlom (különbözőek, netről letöltött játékintrók) vannak csak vágni/szerkeszteni valók. Ez a baja? Akkor is akad, ha csak egy sima fájlt importálok és azt egyedül rakom a szerkesztőlécre, és akkor is ugyanúgy, ha effekt van rajta. Azért nem értem, mert még Windows Movie Maker is folyékonyan fut ugyanezek a fájlok mellett, szal ez a Premiere egy sajátossága valszeg (mint mondjuk Delphi2005 rohadt lassúsága).
[Szerkesztve] -
CameraMan
csendes tag
válasz
Steelheart #16 üzenetére
1. Nem tettél rá ''véletlenül'' valami effektet?
2. Akkor is csinálja ezt valamiért, ha a kamera firewire-ön keresztül csatlakoztatva van. Ha így van, kapcsold ki a kamerát (vagy bejátszóeszközt) és menni fog.
3. DV AVI-t importáltál be? mert ha nem, akkor is lehet ilyen gond. -
Steelheart
senior tag
Előző kérdésem már nem lényeg.
Normális jelenség az, ha a sima preview film (akarom mondani jobb felső sarokban lévő lejátszóablakocskában...) lejátszásakor a procim 100%ra megy (ami eredetileg olyan 4-7%-on ketyeg futó Premiere Proval is) és ettől akad a lejátszás? (Pár másodpercig jól lejátssza, majd csomó ideig 1-2 fps-el adja le...) Így kicsit nehézkes szerkeszteni.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Annyi idő után lenne még1 kérdésem, aki tudja a választ, lécci válaszoljon rá...
Az Adobe Premiere Pro 1.5 Tryout-ot ugye 1 hónapig lehet használni. Ez idő alatt tökugyanazokat a funkciókat tudja, mint amit megvásárlunk, és az összeset? Vagy azért nyírbáltak belőle? -
bnorci71
addikt
hali
miért nem tudok capture-ni
A capture ablak tetejére ezt Írja ki:
''Can't activate recorder.Try resetting camera''
Na ezt nem igazán értem ,mit aktiváljak a felvevőn?
mit reseteljek a kamerán?
A dv device control ablakba beálítottama kamera tipusán kivül mindent
A kamera Sony DCR-TRV250E firewire madzaggal
A progiba nem lehet ezt a kamerát beállítani igy standard sonynak állítottam a camerát érzékeli mert online-nek kiírja
NVE-vel megy a dolog
Mit csináljak?
HELP??
[Szerkesztve] -
micro
addikt
Jó reggelt!
-
micro
addikt
Premeire Pro-val szeretném azt megcsinálni, hogy a második monitoron csak a preview legyen full screenben. hogy lehet ezt?
A videókártyám egy R9200. -
Male
nagyúr
válasz
Steelheart #1 üzenetére
Szerintem az a 7.0 Pro az valójában 7.0 Professional, csak rövidítve írják néhányan, a másik meg valóban Premiere Pro 1.5.
-
Steelheart
senior tag
Hi, nem tudja valaki, van-e már a premiere pro 1.5-höz magyarítás, magyar nyelvi fájl, nyelvi csomag vagy hasonló?
-
I_Am
veterán
válasz
Steelheart #1 üzenetére
Pro-ból az 1.5 a legfrissebb a sima tényleg 7.0-ál jár.
-
Steelheart
senior tag
Nos, a gondom az lenne, hogy néjányan írják, meg külföldi putrioldalakon is szoktam látni letölthető/rendelhető Adobe Prniere Pro 7.0-át. Nos, én úgy tudtam, hogy Proból eddig az 1.5 a legújabb verzió, és szeretném tudni, hogy ez hogy is van.
Ráadásul néhány napja osztálytársam küldött egy Screenshotot, amin az állítólagos Adobe Premiere Pro 7.0 About-ablaka látható, rajta a verziószámmal: 7.0. Tehát már tényleg nem értem, pedig az Adobe hivatalos oldala szerint nincs is ilyen. Azt tudom, hogy van Premiere 7.0, de hogy Premiere Pro 7.0 is lenne...
Remélem van itt néhány hozzáértő ember és tud nekem segíteni.
Aztán ha meglesz a megfelelő verzió, majd valszeg lesznek kérdéseim is, van még mit ezen a téren tanuulnom
Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest