- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
CameraMan #22 üzenetére
Kösz, ez volt a baj... tényleg nem szeret tömörítettel dolgozni.
Csak azok után furcsálltam a dolgot, hogy VDub simán vágta, ez meg megakadt tőlük. Na mind1, kipróbáltam 2 perces múvival (~500 mega lett) és megy akadás nélkül és proci is csak ~75%-on megy lejátszás vagy editálás közben.
-
Steelheart
senior tag
válasz
CameraMan #17 üzenetére
Nincs semmihez sem csatlakoztatva, és most telepítettem, minden alapbeállítás. Mindenféle tömörített formátumú fájlom (különbözőek, netről letöltött játékintrók) vannak csak vágni/szerkeszteni valók. Ez a baja? Akkor is akad, ha csak egy sima fájlt importálok és azt egyedül rakom a szerkesztőlécre, és akkor is ugyanúgy, ha effekt van rajta. Azért nem értem, mert még Windows Movie Maker is folyékonyan fut ugyanezek a fájlok mellett, szal ez a Premiere egy sajátossága valszeg (mint mondjuk Delphi2005 rohadt lassúsága).
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest