Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
CameraMan #22 üzenetére
Kösz, ez volt a baj... tényleg nem szeret tömörítettel dolgozni.
Csak azok után furcsálltam a dolgot, hogy VDub simán vágta, ez meg megakadt tőlük. Na mind1, kipróbáltam 2 perces múvival (~500 mega lett) és megy akadás nélkül és proci is csak ~75%-on megy lejátszás vagy editálás közben.
-
Steelheart
senior tag
Hát nemtom, ha van elég hely a winchesteren, beállítottál elég lapozófájlt is, akkor nemtom miért lehet az első probléma. De az is lehet, hogy a lemez töredezettsége zavarja, ezesetben egy defrag nem árt, ami előtt le kell futtatni egy scandisket is. Próbáltad már újratelepíteni az Encore-t meg a Premiere-t is? Esetleg egy sima win-reinstall? Bár konkrétan nem tudom, mi a hiba, de más programok legtöbbször ilyen esetekben szoktak hasonlókat csinálni.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
UP... (Legalább vki aki használja a Premiere-t, mondja már meg, hogy neki is csinálja-e ezt, és full menthetetlenül-é...
)
-
Steelheart
senior tag
válasz
CameraMan #17 üzenetére
Nincs semmihez sem csatlakoztatva, és most telepítettem, minden alapbeállítás. Mindenféle tömörített formátumú fájlom (különbözőek, netről letöltött játékintrók) vannak csak vágni/szerkeszteni valók. Ez a baja? Akkor is akad, ha csak egy sima fájlt importálok és azt egyedül rakom a szerkesztőlécre, és akkor is ugyanúgy, ha effekt van rajta. Azért nem értem, mert még Windows Movie Maker is folyékonyan fut ugyanezek a fájlok mellett, szal ez a Premiere egy sajátossága valszeg (mint mondjuk Delphi2005 rohadt lassúsága).
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Előző kérdésem már nem lényeg.
Normális jelenség az, ha a sima preview film (akarom mondani jobb felső sarokban lévő lejátszóablakocskában...) lejátszásakor a procim 100%ra megy (ami eredetileg olyan 4-7%-on ketyeg futó Premiere Proval is) és ettől akad a lejátszás? (Pár másodpercig jól lejátssza, majd csomó ideig 1-2 fps-el adja le...) Így kicsit nehézkes szerkeszteni.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Annyi idő után lenne még1 kérdésem, aki tudja a választ, lécci válaszoljon rá...
Az Adobe Premiere Pro 1.5 Tryout-ot ugye 1 hónapig lehet használni. Ez idő alatt tökugyanazokat a funkciókat tudja, mint amit megvásárlunk, és az összeset? Vagy azért nyírbáltak belőle? -
Steelheart
senior tag
Hi, nem tudja valaki, van-e már a premiere pro 1.5-höz magyarítás, magyar nyelvi fájl, nyelvi csomag vagy hasonló?
-
Steelheart
senior tag
Nos, a gondom az lenne, hogy néjányan írják, meg külföldi putrioldalakon is szoktam látni letölthető/rendelhető Adobe Prniere Pro 7.0-át. Nos, én úgy tudtam, hogy Proból eddig az 1.5 a legújabb verzió, és szeretném tudni, hogy ez hogy is van.
Ráadásul néhány napja osztálytársam küldött egy Screenshotot, amin az állítólagos Adobe Premiere Pro 7.0 About-ablaka látható, rajta a verziószámmal: 7.0. Tehát már tényleg nem értem, pedig az Adobe hivatalos oldala szerint nincs is ilyen. Azt tudom, hogy van Premiere 7.0, de hogy Premiere Pro 7.0 is lenne...
Remélem van itt néhány hozzáértő ember és tud nekem segíteni.
Aztán ha meglesz a megfelelő verzió, majd valszeg lesznek kérdéseim is, van még mit ezen a téren tanuulnom
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivaldi (böngésző)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest