- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz
Badb0y #11434 üzenetére
Most a http://www.laptop-ok.hu-t kell nézni?
Mert akkor van mit csinálniHa gondolod besegítek és megegyezünk.
-
-
Met
nagyúr
Azért azt ne várd el egy programtól, hogy eldöntse neked mik az optimális beállítások, szerintem.
Az action arra jó ha gyakran kell ugyan azokat a műveletekt (méretezés, színkorrekció stb.) végrehajtani képeken akkor ne neked kelljen végigklikkelni.
Én legalábbis így gondolokozok az action alkalmazhatósági lehetőségeire. -
lesaux
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
Ha tudod a kép méretarányát, akkor egyszerűen csak átváltod fixed ratio-ra a style-t normal-ról. Ha nem tudod, akkor talán a legegyszerűbb ha ctrl+a (ezzel kijelölöd az egész képet), majd jobb klikk és transform selection. Ha itt tartod nyomva a shiftet, akkor már az arányt tartja.
-
Dexter68
addikt
-
Finwe
őstag
Nincsen, soha nem is voltak.
Máshonnan kaptam olyan infót, h a ramok ugye ''kétoldalasak'' és rosszúl rakosgatom be őket (egyébként az alaplap leírásásban az áll, h simán megeszik bármilyen max 256-os sd ramot, nem is tudom, h van-e nagyobb) de mindenhogy próbáltam már párosítani a 256-os mellé, ehez még mindig nem nyúltam és hiába, most is csak 128-at lát a 256-os modulból amihez ugye nem nyúltam(csak ez van most a gépben)
Finwe -
Hydra SR
addikt
Most lehet hogy nem jót írok de PSP7-ben volt olyan tool, hogy clone brush, aminek a ''keménységét'' is be lehetett állítani, így egyik képből át lehetett montírozni egy részletet a másikba szép átmenetekkel úgy, hogy közben láttad is a hatását, hogy épp mit csinálsz a képpel. Sajna még mindig nem jutottam el odáig, hogy rendesen megnézzem a PS-ot, de szerintem valami hasonlónak kell lennie abban is.
Én fotómontázshoz használtam, pl ha nem tudtam úgy beállítani a blendét és a záridőt, hogy a kép alsó és felső felén is jó legyen a fehéregyensúly, akkor 2 különböző beállítással állványról lekaptam. Egyiken az alja volt jó, másikon a teteje (jellemzően nappal szembeni fotózásnál vagy az ég lesz túlexponált, vagy a föld lesz fekete). Aztán szépen összemontíroztam a kettőt. Eleinte elég nehéz volt, de aztán belejöttem. -
-
Dexter68
addikt
Tafolyam a könyvben? Jó, de száraz. (bornak jó lenne
) Benne van minden, amit tud a Photoshop, de, hogy az mire jó, az már nem biztos. Tipikusan az a könyv, ahol leírják, hogy a felhő szűrővel felhőt lehet csinálni. De, hogy mire jó nekem a felhő szűrő, azt már nem mondják meg. (felhőcsinálásra nem nagyon
) Szóval a kreatív részt erősen hiányolom belőle. Profi operátoroknak persze jó. A Bibliát szoktam ajánlgatni, meg az ősrégi (4-eshez kiadott) Photoshop Enciklopédiát (Illés Gábor írta és a Bibliáknál is jobb).
A enciklopédiából sztem még ma is meg lehet tanulni, az alapok nem nagyon változtak, amivel többet tud, azt már magától is megtalálja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest