- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Andrew31 #21233 üzenetére
Én is arra reagáltam, hogy az átlagosan erős géphez képest milyen egy nagyságrenddel gyengébbel próbálkozni (a laptopom (Ivy Bridge i5), az asztali konfigom (Sandy Bridge i7) között pl. minimum 10x erőfölény van az utóbbi javára: érződik is.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
|AP|
veterán
válasz Andrew31 #21244 üzenetére
oké-oké, értem és azzal is tisztában vagyok, hogy kalibrált monitor nélkül sötétben tapogatózok.
Egyszerűen az zavart meg, hogy egy fekete-fehér kép CMYK-ban elmentve, majd ACDSee-vel visszanézve (tudom, ne használjam - ezt már meg is fogadtam) nem fekete-fehér, hanem kék-fehér lett. Tehát nem csak kicsit másztak el a színek, hanem durván az egész képen lett egy kék fátyol.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, marad a beletörődés
-
ViZion
félisten
válasz Andrew31 #21217 üzenetére
Jah, tényleg. Az meg egy vektoros alakzatot rajzol, nincs alatta normális réteg, amire körvonalazhatna, azért szürke.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
GergőBp
tag
-
BonFire
veterán
válasz Andrew31 #18678 üzenetére
Sajnos a tábla önmagában még nem elég. Egy ilyen tetoválás művészi munka, amihez fel kell kötni a bugyogót. Persze össze is lehet csapni, csak akkor mi értelme van egyáltalán belekezdeni?
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest