- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Dluinet #7170 üzenetére
Igazatok van, ez nem is vita téma. A fórum szerintem sem az alapok elsajátításának a területe, ezért is írtam, h csak olvasgatni szoktam.
Tényleg sok olyan, h inkább dobja fel vhova, és megcsinálom, mint leírom...BonFire: a hsz-edben visszafogott és szofisztikált voltál, mégis érezni lehetett a sorok között egy kis feszültséget...
Másik topikon is szoktam mosolyogni, mikor kérdezik, h megvegyék-e ezt a telót... Mondom erre: annak a telónak a topikjában vagy, van ~3000 hsz, átfutod, és tudod is a választ...
Megkeresnek ezzel-azzal. Anno akarták, h vágjak zenét vmi tánchoz. Kiderült, h már nem is vágás kell (pl. Nero-val), hanem többet egybekeverni, ütemeket átvezetni, pontosan beállítani a koreográfia miatt, etc...
azt mondja a mókus: ne'má, olyan bitbuzi vagy, nem tudsz ennyit? De, csak meg kell találni az alkalmas progit, rájönni mit-hogyan, szal nekem egy hét a szabadidőmet is figyelembe véve... és akkor sem biztos, h jó is lesz! Vagy elmész a komámhoz aki DJ, és szerintem megoldja egy óra alatt... Tévedtem, mert a DJ srácnak alig fél órába telt...Ezzel csak azt akartam mondani, h nem kell mindenhez érteni.
Ha csak egyszeri alkalomra kell vmi, akkor van a PS-nél egyszerűbb progi az alap dolgokhoz, vagy van olyan ismerős, aki megoldja. Én biztos nem kezdenék el szuttyogni pl. zenei progikkal.Jah, BonFire a zenéid elég furák, rockosabbat vártam, de majdnem trance ... Tetszik
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Orvosi kérdések
- Android szakmai topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest