- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz Barett 50cal #19630 üzenetére
Pofon egyszerű.
Fogod a logót PS-ben. Lassó toolal körberajzolod szépen. Aztán rámész a piros tégalalp layerére és del (tudom ezt itt nem szeretik ) de na, így a legegyszerűbb. És akkor kész, átlátszó lesz a logó helye amit körbevágtál. Utána meg törlöd a logo layerét vagy kiveszed a láthatóságot akármi... Nem igazán vágom hol itt a probléma.
De még mindig fenntartom a lehetőséget, hogy nem értem mit akarsz elérni. : )Mutatok egy mintát:
Tessék. Látható, hogy a piros téglalapból kivágtam egy "logó"-t. Erre gondoltál? Persze a legszebb eredményt akkor kapod ha tényleg vektorosan csinálod. Ha meg logóról van szó, akkor annak elvileg úgyis kell legyen vektoros formátuma.
-
BonFire
veterán
Ezt a logót két perc alatt legyártod rendes vektoros formátumban vektoros eszközzel.
• Ellipszis eszközzel rajzolsz egy kört, ami a cseppet fedi.
• Közvetlen kijelölővel (fehér nyíl) megfogod a kör felső csomópontját, és felfelé húzod, a csepp csúcsáig.
• A közvetlen kijelölővel ALT lenyomása mellett a felső csomópont vezérlőit lehajtod, és megformálod a cseppet.Elmented vektoros formában. A PDF-et szó nélkül el szokták fogadni pólónyomtatásnál.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
jhos910
senior tag
Mondjuk onnan, hogy megkérdezed, mert ha vágott transzfer fóliával lesz elkészítve akkor nem biztos hogy elégséges photoshopban összekókányolnod a munkát.
Amúgy ha kicsit is elolvastad volna a kommentem akkor meg tudtad volna már rég csinálni magadtól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest