Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

Üdv!

Teljesen kezdő vagyok, nagyon kikupálni se akarom magam, 1 alkalomra van szükségem a programra...

A program megvan, EZT szeretném megvenni hozzá, és feltölteni képekkel.

Életemben nem használtam ilyet, így mielőtt megvettem volna, letöltöttem egy ingyenes template-et. Nagyjából rá is jöttem, hogy hogy működik, és megpróbáltam kimenteni az anyagot videó formátumba. Egy durán 1300x800-as videóról van szó, .avi-ba rendereltem, mindent gyárin hagytam.

A végredmény, hogy katasztrofálisan szaggat a kész videó. i7-es notim van 8GB rammal. Az, hogy a program használata kicsit röcögös egy dolog, de mi okozhatja, hogy a kész videó is rettenetesen akadozik? (24 Mb ~ 2perc)

A másik kérdésem, hogy a template-ben lévő képek lecserélésenek van egyszerűbb módja annál, minthogy a kövtárban lévő 1.jpg-t lecserélem az általam választott képre?

Illetve bármi tanács, okosság jöhet, ami a programmal kapcsolatos, tényleg satu hülye vagyok, a legkomolyabb program amivel valaha dolgoztam a Movie Maker volt. A 90%-ról azt sem tudom itt, hogy micsoda.

Ha valaki esetleg tudna segíteni a videó összhozásában, azzal tudnám jutalmazni, hogy ha megveszem a template-et, megosztom vele.

Új hozzászólás Aktív témák