- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
LionTm
aktív tag
Tehát ha jól értem van egy program (VEGASVIDEO) rendszergazdai indító jogokkal. És azt akarod elérni hogy egy user is használhassa... de ha user módban indítja el akkor az alapbeállítások (amit te használsz rendszergazdai jogosultságal) elvesznek....
Remélem értem.
Sajnos én a CoolEditel vagyok így és én sem találtam megoldást. Csak felet
Csináltam mégegy felhasználót aminek engedélyeztem a programot és megint beállítottam a programot ahogy a rendszergazdai jogusultságokkal van.
Így van egy mindenkori alap rendszergazdai jog, a LionTM felhasználó (rendszergazdai jogokkal) és van Egy GIPSZ JAKAB ami sima felhasználó nem vendőg akinek szintugy belöttem a programot !
Sajnos csak ennyit tudtam tenni én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest