- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Nem egészen ez a probléma. A VegasVideoban van egy pár előre beállított bitráta (ADSL, modem, stb), meg is lehet adni pontos értéket (pl 2154 kbit/s), hogy akkorára tömörítse a filmet. Ha viszont sima Limited User-ként indítja a programot, akkor ide hiába ír be bitrátát, amit megnyomja az OK-t, a program visszaírja oda a gyári alapbeállítását (pl 512kbit/s-ot). Így gyakorlatilag használhatatlan a program. Azt viszont nem akarom, hogy rendszergazdai jogosultságokkal tudja használni a gépet (elvégre azért csak Limited User, hogy ne tudjon annyira belepiszkálni a Win-be -> nem akarom miatta hetente újratelepíteni az XP-t), csak azok a programok fussanak rendszergazdai jogosultságokkal, amikhez ez mindenképpen kell, ezt viszont egyenlőre csak úgy tudom megoldani, hogy tudja a jelszót, és a programok indulásakor be kell gépelnie. Ez viszont egyáltalán nem biztonságos.
-
LionTm
aktív tag
Nem találtam olyan irodalmat ahol a eldősleges megosztás két koddal és annak a programnak az alap ideiglenes könytárát és a beállítotságát tudta kezlni..
Tehát #6 = tehát ''idézőjelben'' az adot progi (vegas) két profilal dolgozik ami egyezik... szebben nem tudom én sem hogy lehet megcsinálni. -
Male
nagyúr
Látom, már megint nem fogalmaztam világosan.
Szóval ott ül a ''limited user'' a gép előtt, és olyan programokat kéne használnia, amihez rendszergazdai jogosultságok kellenek (pl VegasVideo 3, ha nem rendszergazdai jogosultságokkal indul, akkor nem lehet rendesen beállítani a kimeneti formátumot -> beállítja a bitrátát, megnyomja az OK-t, és visszaáll az alapbeállításra mindig). Azt kéne elérnem, hogy ehhez ne kelljen megadnom neki a jelszót -> most a .cmd fileos dologgal használja, amit az elején írtam, de ott neki kell begépelnie a jelszót. Már az is jó megoldás, ha a .cmd fileba be tudnám valahogy rakni a jelszót (annyira nem ért a géphez, hogy abba belenézzen, és ott megtalálja a jelszót, szóval ez már biztonságos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- Medence topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest