- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
LionTm
aktív tag
Nem találtam olyan irodalmat ahol a eldősleges megosztás két koddal és annak a programnak az alap ideiglenes könytárát és a beállítotságát tudta kezlni..
Tehát #6 = tehát ''idézőjelben'' az adot progi (vegas) két profilal dolgozik ami egyezik... szebben nem tudom én sem hogy lehet megcsinálni. -
LionTm
aktív tag
Tehát ha jól értem van egy program (VEGASVIDEO) rendszergazdai indító jogokkal. És azt akarod elérni hogy egy user is használhassa... de ha user módban indítja el akkor az alapbeállítások (amit te használsz rendszergazdai jogosultságal) elvesznek....
Remélem értem.
Sajnos én a CoolEditel vagyok így és én sem találtam megoldást. Csak felet
Csináltam mégegy felhasználót aminek engedélyeztem a programot és megint beállítottam a programot ahogy a rendszergazdai jogusultságokkal van.
Így van egy mindenkori alap rendszergazdai jog, a LionTM felhasználó (rendszergazdai jogokkal) és van Egy GIPSZ JAKAB ami sima felhasználó nem vendőg akinek szintugy belöttem a programot !
Sajnos csak ennyit tudtam tenni én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest