- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
AG home-nál mit kellene beállítani, hogy pl böngészés közben és a gyerek ingyenes mobilos appjaiban ne legyenek reklámok?
AG home alapbeállítások, otthoni wifi, ahol az elsődleges DNS a synology nason futó AG home.
-
Sanyi.mTs
addikt
androidon használja valaki az app-ot family linkkel védett (gyerek által használt) eszközön? mik a tapasztalatok?
k*rvára idegesítő, mikor a gyerek játszik az ingyenes, reklámos játékokkal és politikai hirdetések jelennek meg nála.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Viktor0610 #824 üzenetére
Mit kap az vásárló, kódot? Ha igen, akkor kell AG fiók ahova azt be kell majd írni?
-
Sanyi.mTs
addikt
ránéztem az AdGuard home statisztikáira.
a leglátogatottabb domain dns.msftncsi.com. mi a tök ez? ki kommunikálhat ennyit vele? a lekérdezések majdnem 60%-a megy ide, a következő ennek csak a tizede. -
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
Dockerben futtatok (synology nas-on) egy adgaurd home-ot. Volna pár kérdésem vele kapcsolatban:
1. miért jobb az adguard home, mintha csak simán az adguard dns-ét használnám? Ami szembe jut: otthon nem kell minden eszközt átállítani, statisztika és az egyéni szűrők. Van esetleg más is?
2. AG home Irányítópulton a "Legaktívabb kliensek" listájában csak a 172.17.0.1 IP cím látszódik, ez a docker bridge gateway-e (átjárója). A belső hálózat amúgy 192.168.0.0/24. Dockerban csak tautulli fut plex miatt. Laptopról is netezek közben, de ennek az IP címe nem is szerepel a listában. Miért van ez (hogy csak 172.17.0.1 látszódik és a saját belső IP-m meg nem)?
3. docker miatt csak az 53-as port maradt a helyén a többi portnál bekerült 51xxx a port száma elé. csak DNS-ként használom az AG home-ot, kell még mást is az eredeti portján használnom?
4. mit kellene beállítani, hogy blokkolva legyenek a youtube videók alatt a reklámok? Egyéni szűrőkben (egy yt videó alapján) minden beállítottam. Aztán nem mentek a google szolgáltatásai. Végül adtam engedélyt a youtube.com-ra, google.com-ra, de mobilon yt kliensbe percek alatt töltött be a főoldal, böngészőbe nem volt gond. Így a google listát kivettem.
5. beállításokban az upstream DNS az lenne, ahonnan én kérem le a DNS-t, amit tovább osztok a belsőhálón? Ha igen, az érdekes, mert az adguard default (94.140.14.14 és 94.140.15.15) címei vannak az első helyeken, de mintha érzésre nem lenne kevesebb a reklám böngészés közben, pedig kellene. -
Sanyi.mTs
addikt
Adguard home-mal kapcsolatos kérdések elférnek itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest