- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Teljes cache törlést csináltál?
PC kliensben be van állítva az annoyance filter, I don't care about cookies, hufilter? Persze van pár kéretlen dolog de ki lehet jelölni és tiltani egyszerűen. Pár nap alatt reklám mentes leszel, próbáld meg. Engedélyezni kell az extension-eket ott a pop up blocker és az assistant. -
whbear
senior tag
válasz
meridaharcos #36 üzenetére
2 kell mert készülékazonosító van.
-
whbear
senior tag
válasz
#41133696 #27 üzenetére
Van a DNS szűrésről blog bejegyzés az adguard oldalon 2016 november tájékán. Vagy ez vagy az. Nem elég bekapcsolni, a low level settingsben kell a bypass t aktiválni IPv4 és IPv6 esetére, aztán DNS szűrés be és a többi szűrő ki mivel értelemszerűen nem kell. Én nem annyira szeretem mert nagyon durva eljárás, komplett oldalakat blokkolhat, nincs kozmetikázás. Egy előnye van, kevesebb akkut fogyaszt. Viszont ugyanezt tudja a DNS-ük program nélkül amit használok Linux alatt. Ott nincs programjuk. Szvsz sokkal jobb a nem DNS alapú szűrés ha lehetséges és van hozzá erőforrás. Még azt tapasztaltam, hogy local vpn módban ha kikapcsolom a firewall funkciót, nagyon belassul. Ha visszakapcsolom gyors ismét. A https blokkolásnál hozzáadtam a white listhez a bankomat a többit gyomlálja csak.
Dolphine : nincs határidő. Az egy évesnél egy év esetleg. Nekem volt egy több hónapig pihentetett Android licencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest