- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Köszi visszajelzéseket!
Én is felrakom majd akkor
-
kory24
őstag
válasz
Viktor0610 #885 üzenetére
Igen ez is egy előnye az app-nak, meg hogy lehet felvenni egyéni szűrő listákat, lehet felvenni oldalakat kivételek közé melyeket ne szűrjön, meg alkalmazásokban is szűri (jobban) a reklámokat.
Akkor itt van aki használ andoidon adguard appot?
Ha igen ők elégedettek vele?
-
kory24
őstag
Bocs, igaz nem írtam:
2,5 éve áttértem ios-re amin csak az adguard dns-használtam, de előtte androidon az alkalmazást használtam.
Olcsón megvettem lifetime licence-t, nem volt vele gondom, de közbe néha olvastam olyat, hogy előfordulnak panaszok gyorsabb akku merülésre főleg a 4es verzió után....Ezért kérdem, hogy jelenleg andoidon érdemesebb az adguard appot használni (ha már úgyis megvan hozzá licence) vagy jobban járok/kb elegendő az a adguard dns is?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Androidon érdemes használni még az adguard alkalmazást?
Nem lassítja/meríti pl telefont? -
kory24
őstag
Nem az AdGuard eszi az akksid....
Mivel létrehoz egy VPN-t a telefonon így minden net irányba menő kérés először ezen a vpn-en át az AgGuard-on keresztül megy ki a netre (így szűr), ezért az android rendszered MINDEN alkalmazást ami netre megy AdGuard-nak könyveli el. Legyen az Chrome, youtube, skype, facebook, messenger, időjárás stb, stb, stb..... Ezért tűnik soknak. De ha egyenként összeadod mik használnak netet már nem is az...
Tehát felesleges az AdGuard akksi fogyasztása miatt aggódni....
De ha tényleg úgy érzed jobban merül mióta fent az AdGuard (és nem csak a kijelzett torz adatok alapján hiszed azt) akkor esetleg próbáld ki ezt:
Great battery saving mode of Adguard for Android
A youtube reklámokat viszont sajnos nem tudom miért nem szűri nálad 100%-osan,
Nálam engedélyezve a https szűrés, mást nem is igen állítottam és nincs reklám egy youtube videó elött sem. -
kory24
őstag
Frissült mobilon Adguard (2.9).
Bekerült a hufilter
-
kory24
őstag
válasz
vadászcsiga #69 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest