- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #971 üzenetére
Igen, az nálam is fura. Ráadásul mindig ilyen volt. Korábban arra tippeltem, hogy megtippeli, hogy mennyi lett volna az adatforgalamo ha pl egy reklám videoblokkot átengedett volna.
-
válasz
GoodSpeed #968 üzenetére
Megtakarított adat kijelzése sajnos hibás, már 2GB-ot ír miközben átlagosan használtam a netet. Valós 200mb körüli volt mai napra, ebből persze nem tudom mennyi lenne blocker nélkül de biztos nem jó a kijelzés. https tanúsítványt is felraktam.
Asztali gépen valamiért kézzel el kell indítanom. Ha nem teszem akkor random működik pl gmailnél minden második harmadik frissítésnél blokkol csak. -
Kenderice
senior tag
Nekem van egy kis NAS-om, openmedivault fut rajta, azon van az adguard.
A routerben be van állítva, hogy a DNS kiszolgáló a NAS-on futó adguard legyen.
Így aki a netre csatlakozik az mind kiélvezheti az adguard hasznát.Esetleg alternatívaként pihole nem lehet jó? Az, vagy az adguard a hatásosabb?
-
robag93
aktív tag
IT noobként tudnátok javasolni segítséget (forrást) az Adguard jobb kihasználására? Szívesen megcsinálnám pl. routerre, hogy az egész család élvezhesse.
-
válasz
MasterDeeJay #967 üzenetére
Igen, ha nem korlátlan a mobilinternet, akkor pénzben is rengeteget meg lehet vele spórolni.
iPad-én kicsit másként néz ki a statisztika mint PC-n illetve Androidon: -
-
válasz
MasterDeeJay #965 üzenetére
Gratu
-
-
válasz
GoodSpeed #962 üzenetére
Nos Amazon Fire TV Stick 4K Max 2023-on:
Ami a az AdGuard leállás amit illeti, az korábban Windowszon is jelen volt, és Androidon is. Viszont Windowszon már nincs elég sok hete, iPadOS-en egyáltalán nem tapasztaltam, és Amazon féle FireOS-en sem. Viszont Androidon még mindig, bár már ott is sokkal ritkábban.
Android 14-et futtató Samsung Galaxy okostelefonjaim vannak és (A54 és S24 FE), azoknál még a 4.9-cel is elő-elő fordul. -
Amazon Fire TV Stick 4K Max-on:
csak a három opció közül egyik sem működik.
-
Jelenleg is akciós:
Most vásároltam újabb, ezúttal családi lifetime licencet.
-
Az AdGuard Pro bővítmény az iOS-eszközökön további funkciókat kínál, amelyek túlmutatnak a sima AdGuard Premium verzió lehetőségein. Például hozzáférést biztosít egyedi DNS-beállításokhoz, amelyek segítenek a hirdetések blokkolásában
Az AdGuard Pro néhány kulcsfontosságú előnyt kínál a Premium verzióhoz képest:
- **DNS-szűrés**: Az AdGuard Pro lehetővé teszi a DNS-szűrést, amely az egész eszközön működik, nem csak a böngészőben. Ez segít blokkolni a hirdetéseket és a nyomkövetést minden alkalmazásban.
- **Egyedi DNS-beállítások**: A Pro verzió lehetőséget ad arra, hogy saját DNS-szervereket állíts be, ami fokozott adatvédelmet és testreszabhatóságot biztosít.
- **Helyi szintű blokkolás**: Az AdGuard Pro helyi szinten blokkolja a hirdetéseket, míg a Premium DNS-szinten működikAz AdGuard Premium licenc általában nem érvényes az AdGuard Pro verzióra, mivel a Pro egy különálló alkalmazás, amelyet külön kell megvásárolni az App Store-ban. A Premium licenc az AdGuard általános funkcióinak bővítésére szolgál, de nem terjed ki a Pro verzióra.
Copilot
-
Helló, iPadOS-en fent van a licencet verzióm:
Viszont az App Store-ban van egy Pro verzió:
Ezt is fel kellene tenni? -
Kenderice
senior tag
Üdv.
Asztali gépen chrome-ot használva a face nem működik megfelelően mióta feltettem a NAS-ra az adguard-ot.
Hogy lehet beállítani, hogy a facebookon ne blokkoljon semmit?Köszönöm.
-
unravel
őstag
adblock-tester.com
-
kaisers
aktív tag
Nincs valakinek megoldás a random leállásra?
-
Androidra új verzió:
-
-
-
Nálam két telefonnál csinálja, hogy pár naponta leáll, manuálisan kell az appot elindítani és olyankor mind a kettőnél egyszerre:
1. Samsung Galaxy A54 5G ( Android 14)
2. POCO X6 PRO 5G (Android 15)
Szóval még nem is az, hogy pl Android 15-tel lenne stabilitási problémája. -
csƵ
addikt
Üdv!
Tavaly megvásároltam a licenszet 3-4(?) eszközre. Főleg iOS-en használom, de azt kell mondanom, hogy szó szerint semmit sem ér. Felugró ablakok hada, itt PH-n is jönnek a reklámok. Mit rontok el? -
eboostr
aktív tag
válasz
atoszmester #938 üzenetére
Nem. Nyilván az adguard hivatalos honlapján, stacksocial csak egy kereskedő. Másik kérdés: Nem veszik el, nem kell 30 napon belül aktiválni
-
-
eboostr
aktív tag
válasz
atoszmester #936 üzenetére
Pedig ott van, bejelentkezel és a lincenses-nél találod
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Azoktól kérdezném, hogy akik a StackSocial (pár napja belinkelt) oldalról rendelték meg a családi liszenszt, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy hány eszköz használja a kódot, esetleg később törölni onnan az eszközöket? A weboldalukon nem találom, az AdGuard hivatalos oldalán gondolom nem kéne erőltetni
-
-
-
-
-
-
WayneGace
őstag
Sziasztok!
Youtube reklámok blokkolására jó megoldás az adguard? Tehát nem érzékeli, hogy blokkolót használok és engedi megnézni reklámok nélkül a videókat.
Ha igen, akkor élnék sopruk fórumtárs által belinkelt akcióval.
-
-
-
sopruk
senior tag
AdGuard családi csomag - Lifetime
Tavaly is itt volt akciós...
15,97 USD (80%) -
Ez is vicces:
Miközben:
-
-
-
POCO X6 PRO -nál:
Itt:
Az alkalmazásinaktivitást hiába kapcsolom ki, mindig visszakapcsolja. Valaki járt már így? -
Sanyi.mTs
addikt
AG home-nál mit kellene beállítani, hogy pl böngészés közben és a gyerek ingyenes mobilos appjaiban ne legyenek reklámok?
AG home alapbeállítások, otthoni wifi, ahol az elsődleges DNS a synology nason futó AG home.
-
robag93
aktív tag
Valahogy nekem sikerült a YouTube reklámokat kiszedni (appban), de a feleségemnek az istennek se tudom. Tipp?
-
HUNited
őstag
válasz
Viktor0610 #900 üzenetére
Bizonyos appok nem mennek vele (extended validationt igénylő appok és weboldalak). Ezeket jól be lehet konfigolni. Illetve FireFox-ban a fejlesztői beállításoknál engedélyezni lehet hogy használja az idegen certet (ez rejtett menü, a névjegyben kell nyomogatni a verzióinfót párszor és akkor jelenik meg). Csak ez miatt lemondani a HTTPS szűrésről 2024-ben, amikor már szinte minden weboldal is úgy megy, gyakorlatilag használhatatlanná teszi a reklámszűrést (csak a DNS alapú fog működni).
-
Sweet Lou 6
addikt
Én használom mobilon is a tanúsítványt, viszont pár alkalmazást kivétel listára tettem (pl. banki app, Spotify).
-
unravel
őstag
válasz
én használom. csak a mobilbank appnál csinált gondot. de ki lehet kapcsolni a https szűrést alkamazásonként.
-
kaisers
aktív tag
válasz
Köszönöm a tippet
-
blueye
veterán
válasz
Igen, végül úgy látszik nálam is ez volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest