- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
Kérdezd meg az Android alkalmazások topikban is.
-
Kenderice
senior tag
Nekem van egy kis NAS-om, openmedivault fut rajta, azon van az adguard.
A routerben be van állítva, hogy a DNS kiszolgáló a NAS-on futó adguard legyen.
Így aki a netre csatlakozik az mind kiélvezheti az adguard hasznát.Esetleg alternatívaként pihole nem lehet jó? Az, vagy az adguard a hatásosabb?
-
kory24
őstag
Bocs, igaz nem írtam:
2,5 éve áttértem ios-re amin csak az adguard dns-használtam, de előtte androidon az alkalmazást használtam.
Olcsón megvettem lifetime licence-t, nem volt vele gondom, de közbe néha olvastam olyat, hogy előfordulnak panaszok gyorsabb akku merülésre főleg a 4es verzió után....Ezért kérdem, hogy jelenleg andoidon érdemesebb az adguard appot használni (ha már úgyis megvan hozzá licence) vagy jobban járok/kb elegendő az a adguard dns is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest