Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kezünkben a Huawei Pura X
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-mugen-
tag
válasz
King Unique #10970 üzenetére
Igen,megvásárlásra gondoltam,mert máshogy már a szerencsétlenkedés kategóriába esik,legalábbis nálam.
Fizetni szerintem nincs 1p,azért az jelentős idő spórolás...meg idegrendszer.
Nekem most belefért a szerencsétlenkedés, meg keretem sem volt rá, pont ezért tudom nagyon jól, hogy ezt így többet nem köszi...
Ezek a programok mi alapján azonosítják be a regisztrációdat ilyenkor?az eszközhöz van kötve vagy felhasználóhoz?
Azért kérdezem, mert ha most beszerzem az akció alatt aztán letörlöm/uj eszköz/újra rakom az OS-t akkor is meg lesz?Volt deep Scan és minden fájl formátum szóval, mint mindenhol itt sincs ingyen ami ingyenes
Javításra arra gondolok, hogy volt(asszem Easeus,de lehet másik)ami azt amit az ICare meg se talált vagy a Minitool-nál Lost File volt azt elméletileg tudta volna visszaállítani.
... belegondolva..hülyeség volt következtetés alapján biztosat mondani...de ha tényleg tudja akkor tartom magam az állításomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest