Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivelegi
csendes tag
válasz
plaszy #15855 üzenetére
Szia plaszy!
Csak annyi a különbség, hogy sata ahci módban állítólag 30-40é%-kal gyorsabb adatátvitelre képes, ha vinchesterről van szó. Ezt akkor tapasztalja az ember, főleg ha nagy mennyiségű adatot másol (mondjuk 3-4 gb felett) Én az azstali gépemen tapasztaltam amikor usb-s satavinyóra másoltam belső hdd-ről. Bár nem tudom, hogy ez a satának tudható-e be, mert nem végeztem összehasonlítást.É
-
ivelegi
csendes tag
Sziasztok4
Van a családban egy acer Emachines e520 típusú laptop. Xp-t csak úgy tudtam telepíteni, hogy a sata vezérlőt ide módba állítottam a biosban. Tud valaki vmilyen megoldást, hogy ahci módban használhaasam az xp-t anélkül, hogy kékhalállal megállna? Mert most ha bekapcsolom az ahci-t, kiírja, hogy olyan hibás a vinyó, hogy a windows inkább leáll. Utánanéztem google-ben, mindenhol csak vistás driver van az intel matrix storage managerhez (ami a sata vezérlő). Lehetőleg úgy szeretném megoldani az átállást, hogy ne kelljen a windows-t újrahúznom. Az én lenovo laptopomon ment a dolog úgy, hogy a sata driver mappáján belül a prepare könyvtárban le kellett futtatni az install.cmd parancsot, és utána gond nélkül ment az átállás.
Vmi ötlet?
Üdv:
István
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest