- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
mesger82 #30324 üzenetére
ha egyszerre két vírusírtó fut, akkor az nagyon leterheli a rendszert. Amikor megnyitsz egy filet, akkor az egyik víruskergető elkezdi megvizsgálni a file-t, majd a másik víruskergető megvizsgáűlja a folyamatot, azaz az első vírusírtót, hogy vizsgál egy file-t, majd megvizsgálja azt, amit megnyitsz. Erre az első megvizsgálja, hogy őt mi vizsgálta meg. Nem volt egy okos ember, aki egyszerre 2 vírusírtót ajánlott. Vírusírtóból maximnum 1 fusson egyszerre, ha kevés lenne, akkor 2 sem lesz elég.
-
Misi-67gyurc
csendes tag
válasz
mesger82 #30324 üzenetére
Szia.
Én az Anti-malware-t használom...sok éve egyedül..semmi gond azóta,jó most kiegészült a win-es Defenderrel.
De a proci is cserélhewtő ebben... itt egy lista,de max 35 wTDP legyen..45 W már ne,..így is a meleg a legnagyobb ellensége ezeknek a gépeknek...http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/AMD/Athlon_II_Dual-Core_Mobile/P320.html
Üdv.
-
Misi-67gyurc
csendes tag
válasz
mesger82 #30319 üzenetére
Alkalmas lenne rá,...ha nem AMD-s lenne,és ATI-s
Félló,hogy ha folyamatosan ekkora felbontással kell megküzdenie ennek a kis VGA-nak hamar túlmelegszik,és akkor nem bírja sokáig.
Az én véleményem az,hogy inkább ne,de hangsúlyozom, ez csak az én véleményem...azért hallgass meg másokat is mit tanácsolnak.
Helyileg merre vagy..a fővárosban,vagy máshol..?
Üdv. -
Misi-67gyurc
csendes tag
válasz
mesger82 #30316 üzenetére
Szia.
Nem tudom mire is akarod használni ezt a remek kis gépet,de szerintem elég lenne a 2 x 2 GB 1333MHz memória.
Az a gép önmagában jó is tud lenni ,de csak otthoni netezésre,filmnézésre,egyéb irodai munkák elvégzésére,..Játékokat kerüld,mert akkor alá írtad a halálos ítéletét,..(az alaplapon lévő egyik AMD-s chip megbolondul és bekapcsolás után nem ad képet).
Mióta van nálad,az elő életéről mit tudsz,szakember takarította mára hűtés lett újra pasztázva..?
Ha valami kérdésed lenne keress bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest