- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ, sokat segítettél! Az Acer Aspire ES1-132-C1EN NX.GG2EU.007 volt most terítéken, de több típussal is kell foglalkoznom és pontosan kéne tudnom az adatokat, de valamiért ezt sehol nem írják le, egyébként más notebookoknál is hasonló a helyzet. Ezek szerint érdemes képeket keresni a neten amin látszik a memória.
A fenti típusnál 4GB van megadva, de a kapacitás 8GB, ebből elsőre arra következtettem, hogy két slot van benne és lehetne ez 2x2GB, vagy 1x4GB is. Azért van jelentősége, ha valaki épp venni akar notebookot, ezért sem értem, miért hanyagolják el ezt az adatot!
Még egyszer köszi a gyors választ!
-
buherka
addikt
Ha van egy kis affinitásod simán te is szét tudod kapni. Nem kell hozzá nagy tudomány. Simán merem azt mondani, hogy a saját márkaszervizek szedik szét a legócskábban. Ebben van tapasztalatom.
Parasztok és nem figyelnek oda a gépedre. Letörik a pöcköket és van hogy csavart is kihagynak.
A legutóbb egy ThinkPad-on szervizeltettem és ilyen faszán rakták össze.
Itthon megint le kellett kapnom a palmrest-et és magamnak visszarakni rendesen.
Én az ilyent egyből kiszúrom.
Kaptak a egy szép nagy negatív értékelést a neten. Mert ugye küldték az e-mail-t hogy mennyire vagyok megelégedve a munkájukkal.
Olcsón kapsz hozzá célszerszámot. [link] [link]
Ezekkel biztos nem fogod szétbarmolni a gépet.
YouTube vagy Google...Gép tipus és "Disassembly" aztán csókolom...
Az Acer shop-ban egy szaros SSD bővítésért egy VX15-ben...elkérnek 6500,- Ft munkadíjat. Ami kb. 15 perc.
De szeretnék ilyen órabérben dolgozni... -
Throme
veterán
Nekik van speckó szerszámuk. Bár lehet ugyanaz, mint egyik youtube videóban is látható, műanyag, lapos végű csavarhúzó fejre hajazó véggel.... ezzel körbehúzzák, és a kis pöckök nem törnek, hanem szépen kipattannak.
Hát ezzel nem tudunk mit tenni. Ha a szervizes elcseszi, gondolom nem cserél házat.... amúgy meg ha valaki otthon szedi szét és eltörik 1-2, szerintem ettől még a csavar összetartja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged