- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Marci93 #27958 üzenetére
Természetesen. Akár mindkét meghajtón lehet rendszer és indításnál F12 (boot menü)-vel kiválaszthatod melyikkel induljon, az alapértelmezett pedig a Bios-ban beállítható.
Telepítés idejére én több meghajtó esetén csak a célmeghajtót szoktam csatlaloztatni és csak ha befejeződött, akkor csatlakoztatom vissza a többit.
-
attich
újonc
válasz
Marci93 #27935 üzenetére
Szia!
Nekem pár hónapja van Acer V5-573G laptopom. Full HD, IPS panel, 1 TB HDD, i5-4200U, NVIDIA Geforce GT 7750M, 4 GB DDR3, Windows 8.1 OS-el. Eddig semmi problémám nem volt. A képernyő, hang és billentyűzet nagyon jó. Fizikálisan jól összerakták a gépet. Átlagos használat mellett, pl. filmnézés, netezés, office alkalmazások stb. én melegedést nem tapasztaltam. Játékra nem használtam (még), amivel komolyan tesztelni lehetne. Egy dolog van, ami számomra picit zavaró, hogy ha nem túl gyakran bekapcsol a második ventilátor, akkor ez szerintem kicsit hangos. Talán még egy apróság, hogy a szükséges driverek és frissítések letölthetők a netről,de szerintem nem mindegyik gyártóéval műkszik tökéletesen. Persze mindenre van egy, amelyik jó lesz.
-
Krike
aktív tag
válasz
Marci93 #20809 üzenetére
Alapvetően erős a hardver, de az acer ezt a típust üzleti felhasználásra tervezte. Értsd, könnyű, kicsi, de erős, viszont éppen ezért kicsi légrés, könnyen melegszik erős 3D terhelés alatt. Ha neked játékra kell a gép, akkor vagy a kifutó aspire 5750, vagy az azt leváltó 4755, 5755-ös szériából válassz izlésed szerint. Ez utóbbi széria jól összerakott, masszív, és még külalakra is tetszetős darab.
[5750]
[5755]
[4755]A 4755 képei hibásak, és az 5755-re hasonlít, timelineX billentíúzettel. Én megtapiztam, megnyomkodtam, nagyon meggyőző darabok
Nekem ez a kedvencem: [link] , bár nem ésszerűség, hanem nagyzolás alapon, legalább 3 évre választva.
-
oszy
veterán
válasz
Marci93 #20806 üzenetére
Nekem a 750-es winchesterrel szerelt változat van és meg vagyok elégedve. Igaz (ezt már többször le is írtam) én nem játékra használom. Megmondom őszintén, h nem nagyon vettem észre "gyorsulást" az előző asusomhoz képest. Jobbra számítottam. De nem baj, mert tényleg megvagyok vele elégedve. Lehet csak én vártam túl sokat tőle
Tettem fel föntebb egy kérdést. Arra tudja már vki a választ?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Marci93 #20806 üzenetére
Szia a throttling akkor valósul meg ha a cpu elér egy kritikus hőmérséklet határt aztán vissza veszi a gép a cpu szorzót hogy ne hogy megsüljön. 95 100 c-fokot jelent ez régebbi gépeknél legalábbis így volt pl fujitsu siemens pa 3553 volt is nekem ilyen gép ez túlmelegedett.
Ezt a túlmelegedést az okozza leggyakrabban ha poros helyen van tárolva a laptop és kb 1 év után már megmaradnak a porcicák a laptop szellőző rendszerében. Nekem a PA 3553-at szervízben kitakarították és megszűnt az órajel ugrálás játék közben!
A mérete miatt nem tudom mennyire hatékony a hűtő rendszere bátor az acer hogy 13,3"be kidob egy turbó órajellel 2,9 ghz-es notit gt540 vga karival. Nézz szét neten!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged