- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
Speeedfire #24285 üzenetére
Koszi egy ismerosom hasznal ilyen notit mobilnettel. Mondtam neki, hogy miert nem osztja meg a gep netjet a telefonjara. Azt hittem csak az tudja amiben van ez a wifi miniport. Raadasul win xpje van. Na majd meglesem kozelebbrol. Koszi!
-
BossBoss
őstag
válasz
Speeedfire #24283 üzenetére
Hi All!
Egy acer aspire 5315 tud wifi hotspot-kent működni?!
-
Dxx
tag
válasz
Speeedfire #24280 üzenetére
Igazából jártam már én is így laptoppal hogy win telepítés után nem volt jó a wifi, de nem tudom mi oldotta meg.
-
Dxx
tag
válasz
Speeedfire #24278 üzenetére
a 3 féle driver-ből egyik sem vált be? érdekes egy jelenség.
-
Dxx
tag
válasz
Speeedfire #24276 üzenetére
Szia.
Igaz nem laptopon, és nem beépített wifi, hanem egy usb-s stick, de ugyan ezt csinálta feltelepült de semmilyen jelet nem látott holott volt. A megoldás az lett, hogy csökkentett módban kellett telepíteni a drivert, azután működött, Egy próbát megér. -
Krike
aktív tag
válasz
Speeedfire #24274 üzenetére
Esetleg ez: [itt]
-
Peak
addikt
válasz
Speeedfire #20733 üzenetére
neharagudj nem akartam belédrúgni. elnézést ha igy érzel.
-
sowi
őstag
válasz
Speeedfire #20724 üzenetére
nem ezt mondtam, hanem azt, hogy en meg soha az eletben nem lattam ehhez bontott burkolati elemeket, 18.5k az maximum az LCD cover lesz, van benne 2db kijelzotarto palca, nezd meg, hogy az is el van e torve, mert cserelni kell akkor azt is
-
Peak
addikt
válasz
Speeedfire #20730 üzenetére
én nem kötöszködöm.
sose.
viszont végtelenül felbosszant mikor valaki úgy jelent ki valamit, hogy az teljesen logikátlan és ésszerűtlen. pláne ha mondjuk fogalmi zavar is van mellette.részemről is off. peace.
-
Peak
addikt
válasz
Speeedfire #20726 üzenetére
kifejtenéd kérlek, hogy mi az egyenes és egyértelmű, minden mást kizáró logikai összefüggés az idézett sor és a "szériahiba" kijelentés között?
erre rendkívül kiváncsi vagyok... ez amolyan troll-szűrő lesz...nem, nem elavult azért mert 2007es.
azért nem fog kapni, mert 1.) kis darabszámban eladott tipusról van szó 2.) nem igazán adják el a tulajdonosok 3.) bontóba sem adják le azt az estleg elrhoadt pár darabot 4.) vagy ha le is adják, akkor valószinűleg fizikai sérült, ami leggyakrabban pont az LCDt és a covert érinti...kiváncsian várom az okfejtésed.
-
Peak
addikt
válasz
Speeedfire #20724 üzenetére
milyen szériahibáról?
mi alapján?
omg... /cry ez egy 2007es model... -
sowi
őstag
válasz
Speeedfire #20720 üzenetére
ez az a laptop amihez te hibatlan LCD covert bontoban az eletben nem fogsz kapni, maximum nagyon nagyon nagyon nagy szerencsevel
-
Peak
addikt
válasz
Speeedfire #20720 üzenetére
bontóban.
vagy talán rendelhető a www.ec-co.hu nál -
plaszy
őstag
válasz
Speeedfire #17509 üzenetére
Nah szupi
Azt nem is néztem, hogy az már tegnapi HSZ -
plaszy
őstag
válasz
Speeedfire #17507 üzenetére
Szia!
Az alját mindenképp csavarozd le. Onnan meg már látható, hogy mi mit fog. A hűtését érdemes még kifújni levegővel, a ventis résznél.
-
mozesgy
tag
válasz
Speeedfire #15653 üzenetére
Szia.
Nekem is 9600GT 512MB van a gépemben.
Kérdezz nyugodtan.ACER 7730G 844G50
-
kirkri
addikt
válasz
Speeedfire #15647 üzenetére
Én gyengébb masinára számítottam, de teljesen jó kis szerkezet így első benyomásra. Most akciós a csömöri Auchanban, egyébként olyan 105-110k körül árulják.
-
kirkri
addikt
válasz
Speeedfire #15641 üzenetére
Auchan 90k-s laptop? Én is vettem egyet anyámnak és szívtam vele egy este, mire találtam hozzá normális driver-t. Itt elvileg minden operációs rendszerhez található driver.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #15641 üzenetére
az everest azt írta ki h ar9285 viszont a win az ar5b95 drivert rakta fel
lényeg h összejött nagynehezen -
ChrYsler
aktív tag
válasz
Speeedfire #15639 üzenetére
Ha feltennéd a legfrissebb Everest verziót, akkor abból valszeg kiderülne, hogy az a "Hálózati vezérlő", amire semmi konkrétat nem ír, az egy Atheros AR9285-ös WiFi vezérlő.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Speeedfire #15637 üzenetére
Everestnél Eszközök -> Fizikai eszközök résznél nem jelenik meg?
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Speeedfire #15634 üzenetére
EZ alapján Atheros, vagy Broadcom csipes a WiFi. Lehet be kell kapcsolni előtte, hogy működjön!
(Bekapcsoló gomb melletti gomb jobbra.)ChrYsler
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged