- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
A BB topikban szoktak akciós lapikat li kelni és az Emagnál meg sok UjraCSomagolt lapi kapható. Érdemes körül nézni.
(egy egyszerű nyugdíjas vagyok) -
BUKSIKA75
csendes tag
igen a video alapján nem olyan bonyolult,beszerzem a memo-t(azért irtam igy mert az aida szerint samu ddr3 667mhz-es..)a wifi kérdés a nehezebb mert én a belsőt szeretném de ma két üzlet ugyancsak lebeszélt rola merthogy az usb vacakokat erőltetik..hát nem tudom..szerintem ha megoldhato igy akkor igy fogom csak még nem találtam olyan bontót ahol van..a winchester kérdéshez annyit ha megvan egy nagyobb pl 500 v 1000gb a win telepités hogy legyen?mert utoljára asztali gépnél csináltam de ott volt valami olyan hogy ugy adták a vinyot a boltban hogy egyből lehetett telepiteni..bocs a sok kérdést de az én koromban már kell ez...
-
BUKSIKA75
csendes tag
nagyon köszönöm a segitséget ,egyedül az nem világos számomra hogy a cserélhető wifi az ha jol látom a memoria résznél van mert huz le valamiféle olyasmit?a winyó csere is ok a win7 feltétele lesz majd cifra de megoldható...a ram memoria akkor lehetőleg ugyanaz legyen mint amilyen most van(most samu ddr3 1333(667mhz)van 2gb)
-
csixy
addikt
Magamban ellevelezgetek ...
Na elkapartam a broadcom wifi kártya 13 lábikája vezetékecskéjét ,mert a körömlakkal ,vagy alkoholos filccel való befestés nem jött be és jó lett, működik ....
!
Már nem tudja tiltani a rendszer a kártyát. Igaz a wifi led továbbra sem világít..
Azt nem tudná valaki megmondani, hogy ha a táp be van dugva akkor leállításkor miért bootol újra, ill. ha bedugom a tápot miért bootol be spontán a gép?
Acer travelmate 270xc az öreg masinkám.
-
csixy
addikt
Mar korabban feltettem azt a kerdest, hogy Acer travelmate 270xc-ben miert nem mukodik semmilyen wifi kartya? A szoftveres kapcsolologombja nem kapcsolja be , ill. nem allitja le a radio tiltasat. Bármilyen wifi kártyát telepitek látszolag minden O.K.,látszolag az eszközkezelöböl be tudom kapcsolni, de a kezelöprogram szerint nincs bekapcsolva. A kiegészitöpanelon lévö hálozat bekapcsolo gomb nem csinál semmit.
Ugy nez ki, hogy meg lett a valasz . A kartya 13. pinjet kell leragasztani valamilyen szigetelo szalaggal. Meg nem probaltam ki , de gondolom, hogy fog mukodni.
http://madwifi-project.org/wiki/UserDocs/MiniPCI
http://www.minipci.biz/pin7.jpg
(a pin7 helyesen pin13)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged