- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
-
hanee
senior tag
válasz
coolmpi #4810 üzenetére
Előfordulhat, hogy egymás utáni sorozatszámú notebook-okat vettek meg a nagykertől, és néhány darabnak akksi hibája van egy sorban, persze ez elég ritka, szerintem is nézd meg a beállításokat, egy misét megér még a dolog. Persze ha nem jössz rá, mindenképp érdemes cseréltetni. Egyébként Vista-n az alapbeállítás azt hiszem az, hogy 15%-os akksinál kijelzi felkiáltójeles háromszöggel + felugro üzenetablakkal, hogy fogy az akksi és dugd töltőre. Ha nem teszed, olyan 8-10% körül fogja magát és kikapcsol. Én így hagytam, mert otthon amúgy is tápra van dugva, ha meg elmegyek otthonról viszem a tápot is, és keresek konnektort mielőtt lemerülne
hanee
-
dekoninck
aktív tag
válasz
coolmpi #4804 üzenetére
Nem hiszem hogy nem értenél hozzá, de nem világos minden részlet: a bekapcsolás olyan, hogy full előlről kezdi a bootolást, netán ki is írja, hogy a Windows hiba után áll helyre? Mi történik miközben lekapcsol? Dolgozol rajt' vagy előtte sokáig tétlenkedett? Biztos hogy nem csak hibernál? Mondjuk ez utóbbi valószínűtlen, mert alapból nincs aktiválva, pláne nem 60 perc tétlenség után.
Ja és ez az RC1 se biztos hogy helyde stabil, pláne, hogy ezek mintha egy idő után levetkeznék a teljes funkcionalitásukat, hogy ne az igazi Vista helyett használják őket. Vagy másik gépen működött? Tegyél rá egy Linuxot és hajrá! -
Jávi
tag
válasz
coolmpi #4810 üzenetére
csak a monitort nyomja le? nekem azt csinálja ha olyan 5%van hogy lenyomja a monitort és kikapcsol. vagyis menti az adatokat.utána visszakapcsolom rámordít a gyönyörű Win ablak hogy nyomjam rá töltőre mert utána az adatoknak lőttek. szerintem nézd meg mi van a beállításoknál hogy mikor nyomjon le mit a noti. ha az se megy akkor vidd vissza a picsbe dobj rá még vmennyit és vegyél egy másik szériát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest