- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frodo
csendes tag
Köszi az infokat!
Remélem nemsokára nekem is itt lapul majd egy az asztalomon
Én is Petsről egy nagykerből szeretném megszerezni, de még nem biztos hogy sikerül.
Viszont én alapból venni akarok hozzá 3 éves garibővítést is, remélem nem lesz rá szükség, de egy ilyen drága gépnél jobb a biztonság... Ha még lesz bármilyen pozitív meg negatív tapasztalatod légyszi oszd meg velünk! Akksiról próbáltad már, hogy meddig bírja? A kijelzője nagyon tükröződik? -
nexus6
aktív tag
Szio!
Engem is érdekelne ez az acer 5921, csak mindenhol bemutató teszteket találtam. A mammutos saturnban ki van téve egy, ott lehet nyomogatni. Tetszik és elég jónak tűnik. Csak nekem is van még egy kiszemeltem, amit asus c90-nek hívnak. A c90 lesz a szerelhető (cserélhető alkatrészes) 8600m gt-s notebook, usban már vesznek fel lelőrendelést elég jó áron. Azonban csak a nemzetközi asus honlapon van fenn. Esetleg pár játékot, tesztet várhatunk az 5920-ról? Szerintem nagyon sokan örülnénk neki, mert 340 körül egy 8as karis notebook...Kiváncsian leszek, hogy a prohv-n nem tesztelik már egyszer? Mert eléggé mende-mondák járnak a mobil 8-as szériáról...
Meg persze láttam a dán zepto znote 6224w,6234w-t is, csak arról nem találok normális infót, meg moi vásárlóhelyet. Egyébként 90 %-ot kapott a zepto az egyik notis oldalon a tesztre. Szóval nem rosszak a mobil 8-asok.
Hát thx előre is...
[Szerkesztve] -
frodo
csendes tag
Hi!
Az, hogy idegesítően kerreg a ventilátor az pontosan mit jelent? Mennyire hangos, mondjuk egy asztali géphez képest? Én is most tervezek beruházni egy ilyen kicsikére, valszeg a héten rendelem
Melyik boltból vetted és mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét?
Egy rakat tesztet olvastam a gépről, de infrát sehol sem említik... érdekes.
Milyen minőségű a ház? Nem nagyon gagyi műanyag?
Mennyire látszódik meg rajta a ''fogdosás''? A kijelzője milyen?
Légyszi írj róla még pár inót. Milyen a billenytűzete? Mennyire melegszik terhelés hatására, mennyit bír az akksija? Ha esetleg valamilyen játékkal már próbáltad légyszi azt is írd meg.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged