-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Én először megnézném a HDD tipusát és arra gugliznék rá, mert lehet, hogy Image copyt csináltak, és csak úgy látszik mint ha 250es lenne.
Aztán mivel hogy a leirásod alapján Optimusosra saccolnám a gépet, megnézném, hogy a BIOSban milyen videobeállitások vannak, py. Hybrid vagy ezzel ekvivalens, hogy alapban az integrált VGAval jön fel az OS, de aztán terhelésre bekapcsol az nVidia. Ugyan ez állitható a VGA driverben is, hogy kapcsolható legyen.
Légy szives mindezeket dokumentálva írd meg nekünk a válaszokat, még akkor is, ha kiderül, hogy az Acer mindent jól csinált, csak esetleg neked járt előbb a szád/ujjad, mint kellene. Thx.
-
bb.bocs
őstag
mi a szám
?
felhivom majd megkérdezem holnap este.... meddig hivható? holnap
amúgy nem értem, mert most eléggé összeomlik a gép... rendszert ujratettem, és alig telepiti fel rá a drivereket, meg ilyenek( 2 partició van) lehet csak formázni kéne az egész vinyót, amit nem tehetek meg, nemtudok 40gb ot hovatenni
-
bb.bocs
őstag
aha
hát kér mert nekem a tv meg minden erröl megy, ha nincsen gép itthon nincsen semmi kb...
akkor ha hétfön beszolok, hétfön kijönnek elviszik, és csütörtökre ittvan ?... ( mos akkor fölösleges hétvégére odaadni, mert úgyis csak ott áll nekik)
helyesbítek. olvas az irója, de zörög kattog, van hogy 10perc mire beolvassa, van amit egyböl, pedig zsir uj eredeti dvd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest