-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirones
tag
Engem már az kiábrándított, hogy nem adtak xp drivert a géphez.
Hol itt az önmegvalósítás? Hol a szabad választás joga? (jó vehettem volna más márkát, de ez volt olcsó)
Lehet egy másik idősíkban tetszett volna a vista ha nem azzal indítanak, hogy ezzel megy a noteszed szeressed ezt, mert nincs más.
Ettől függetlenül valószínű (reméllem jó pár év mulva) át kell térni majd vistára.
Ami jó hír lehet voltam tavaly finnországban és ott bizony volt olyan gép amin win 98 volt 15 gép ből 4DE VOLT!
Tehát xp-t még sokáig használhatunk szerintem.
Ha nincs a noteszedhez acer oldalán xp driver akkor a travelmate sorozatból válaszd ki a számra hasonlót és azzal működni fog elméletileg! -
Mirones
tag
Szia!
Szerintem a te gépedben sincs bluetooth mint ahogy sokunkéban .
Az hogy a kapcsoló ott van nem jelent semmit ha notesz dobozának az oldalán fel van tüntetve akkor van.
A kártyaolvasót vistára énsem tudtam rendesen telepíteni.
Bár az a tapasztalat hogy nem 100% os a notesz olvasója, mert amelyik kártyát a 100 éves kártyaolvasóm beolvas azt a noteszé nem. Csak ha megformázom vele (de mivan ha a kártya egy pda-ban üzemel??? )
Úgyhogy csalódtam ebben is.
De nem para, mert még mindíg jobban tetszik mint nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged