- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Peak
addikt
szia.
a készüléket HDD-je megcsuklott. toshiba vagy seagate vagy western digital, valamelyik ezek közül.
a szerviz a rossz, döglött vinyót kicseréli és visszaküldi a gyártójának.
az adatmentés a Te dolgod, mindig, működőképes állapotban, mert a hardver erre ad lehetőséget, nem a szerviz feladata.
le fogják tesztelni az új vinyóval az egész gépet, szóval megnézik nincs-e másnak baja. -
Javaslok valamit. A speciális energiagazdálkodánál állítsd 100-ról lejjebb a max cpu sebességet. Én van ,hogy 1700-nál többet nem engedek neki. De nem logikusan vannak a százalékok, csekkold le CPU-Z-vel. Terheld prome 95-el, nézd a CPU-Z-t és csökkentsd a százalékokat. Nekem pl a 100-99-98-97% több száz MHz-t jelent.
-
Peak
addikt
Ha a particionáló szoftver hozzányúlt az eredeti MBRhez és/vagy az indexekhez, akkor már nem biztos, hogy működni fog az ALT+F10.
Az ALT+F10 azt csinálja, hogy a BIOS direkt a 0. partició bootsectorát húzza be, inditja el.
na ha azt felülirta vagy bizgerálta bármi, akkor már hiába. -
Rotor82
aktív tag
Lemezkezelésnél ha látsz olyat a partíciók mellett, hogy 'helyreállítási partíció', akkor neked is vissza lehet állítani vinyóról az oprendszert. A c-nek ehhez semmi köze amúgy. Ez egy számozatlan rejtett partíció. Nem c, nem d, stb...
Nekem 50-60fok alapjáraton a 2mag (intel P7550). Kicsit sokallom, de semmi gond. Neked meg pláne nem gond.
Én amikor vettem, akkor +1 évet vettem a gyári 1év mellé. De hogy meddig lehet garit vásárolni, azt én nemtom... Sztem bármikor vehetsz plusz garit.
-
poross
csendes tag
Helló!
Korábban már volt ez a kérdés de nem érkezett rá válasz.
Vettem egy 5740G -t Win7 64bit van rajta. Semmilyen telepítőt nem kaptam hozzá csak egy másik partíción van egy backup, de nem lenyomata a rendszernek csak beállítások. Van a gép talpán Win7 product key eredeti matricán. A kérdés továbbra is az, hogy ha letöltök egy Home edition-t, akkor tudom-e aktiválni ezzel a számmal?
(Exor esetleg ha megoldottad és adásban vagy, megoszthatnád.)
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged