-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
#51736960 #23573 üzenetére
Természetesen, egyik első dolgom volt. Memtest 86, végigment rajta. Itt vannak tesztképek.
-
Peak
addikt
válasz
#51736960 #23481 üzenetére
persze ez természetes, minőségi előírásnak megfelelően.
de az anyaghasználat, specifikációk, stb. azért jelentősen másképpen mennek, mint ahogy Elek kollega elképzeli az irás alapján. láttam már pár gyárban készült videot és első kézből (wistron dolgozó) kapott információt is.
btw elég csak körülnézni a Flextronics gyártelepén sárváron... most épp Lenovo PC-ket meg all-in-one-okat építenek össze 30-40-50 éves nők betanitott munkában, szalagon, legtöbbjüknek fogalma sincs az informatikáról, csak tudja hogy azt a kis téglát 2 vagy 4 csavarral kell odarögziteni a dobozba...szóval sokszor köszönőviszonyban sincsenek egymással a márkákba vetett hit és szóbeszéd a valósággal
Elek kollega, kérlek nyugodj meg, nem kell ennyire komolyan venned a témát.
-
törölt tag
válasz
#51736960 #23418 üzenetére
szóval lenne egy vadi új eladó akksi, még nem volt gépben.
itt van róla info, és egy lista, hogy milyen acer gépekbe jó: [link]az lenne a legjobb, ha a vevő odaadná nekem a régi akksiját, hogy valami azért legyen a gépemben, ne legyen nyitott a hátulja. (amikor hordozom, mindig félek, hogy letörik az akksi csatlakozó lemez).
13k körül gondoltam az árat, érdeklődni priviben...
-
törölt tag
-
lujoman
csendes tag
válasz
#51736960 #10164 üzenetére
Nekem ha be volt kapcsolva, hogy tétlen állapotban kapcsoljon ki a vinyó, akkor ahelyett, hogy kikapcsolva maradt volna, rögtön felpörgött megint, majd leáll, majd fel, majd le, majd fel, stb végtelen ciklus... A fej pedig úgy kb 1-2mp-enként parkolt, majd behúzott. Az agyamra ment a dolog, hogy úgy kattogott, mint a nagyapám zsebórája, és az NHC-ben, illetve az XP saját energiagazdálkodásában beállítottam folyamatos üzemre. Így nem kattog.
Sajnálom, hogy nem kivitelezhető a huzamosabb leállás. Pedig összesítésben biztos megspórolna 10-15p üzemidőt akksiról.
(Természetesen utánanéztem, melyik progi írhat/olvashat ilyen időközönként, de épeszű programot nem találtam. Mindent sorba kezdtem kilődözgetni, ami nem létszükséglet, de a kattogás mindig megmaradt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged