- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
lacibacsi #33177 üzenetére
Én is mert most küldöm vissza az enyémet meghalt a HDD és alkalmanként villog a képernyő bal kezemnél gépelés közben meg úgy égszerűen munka közben elkezd villogni. Igen meg ha megemelem elől egyik oldalt vagy mindkét oldalt, hogy arrébb rakjam néha elsötétül a képernyő.
-
Dhampir
félisten
-
Müszi
senior tag
válasz
lacibacsi #28063 üzenetére
Helo!
Én a múlt héten vettem ezt egy jóismerősnek. Ő választotta, de én beszéltem rá
. Egyébként ez tiszta fekete és gondolom az általad linkelt is az a valóságban. Még nálam van telepítés és tesztelgetés céljából.
Lényegében
-egy db vs. két db 4GB-os Kingston 1600MHz-es mem. modul
-500GB vs. 1000GB Seagate 5400rpm-es winyó
- NV GT720 1GB vs. NV GT740 2GB
a különbség, ill. 20K.Nekem tetszik. Nem túl gyors ez a visszafogott I3-as proci, de cserében igen kicsi a fogyasztása.
Játék nélkül böngészgetéssel 4-5 órát simán elketyeg ami egész jó, de persze a dedikált VGA, ha merghajtják ebből jócskán levesz, főleg az erősebb.
Billentyűzettel semmi gond. Kellően masszív szigetes.
Kijelző, mint mindegyik fényes tipus nappali szabadtéri használatnál zavaróan tükröződhet, de az LG panel ami benne van nagy fényerejű és jó kontrasztú. Nekem csak a szinei tünnek az átlagnál fakóbbnak, de ez természetesen kalibrálással javitható.
HDD szerintem gyors és csendes ráadásul nem melegszik. Gondolom az 1TB-os is hasonló.
A burkolatát masszívnak nem mondanám, de ez nem is az a kategória. Enyhén gyüjti az újlenyomatokat, viszont simán hozza a hasonló árú más márkák strapabírását és minőségét. Ott sem jobb a helyzet, sőt.
Jelenleg szerintem a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest