Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tamás24

tag

válasz twollah #12343 üzenetére

Most kérdeztem tőle milyen a venti felpörgési üteme...azt mondja nála is ez a gond volt
    amíg nem csinálta azt amit én az enyémmel....figyelj :)

Fogsz annyi ásványvizes kupakot (egyformák legyenek) amennyi gumialátét van a notid hátsó felén alul és alárakod :D nálam ettől majdnem minden gond megoldódott és még gépelni is könnyebb, mert megdönti a notid billentyűzetét kicsit :K Valamint az alul beszoruló meleg levegőnek van merre távozni.
    Elég lamer megoldás de bevált nálam és még 5 másik embernél is...
    Ennél sajnos nekem sincs jobb ötletem. Nem tudom miért fixálják agyon a hőmérséglet s ventifordulatszám összefüggést, miért nincs olyan funkcó, hogy saját beállítás és 3 küszöbértéket megadni 3 ventifordulatszámmal. És ezt logolná hogy pl garinál meg tudják nézni nem-e nem hűtötted rendesen és az volt a gond... így mindenki boldog lenne.

• Tamás24

tag

válasz twollah #12343 üzenetére

Hát a BIOS-okról annyit, csak, hogy nekem most azért kellett visszaváltanom egy BIOS- verziót, mert az újjal elszáll a gép ha 2*2 giga ramot raktam bele :S

Egyébként a sűrített levegő sem jött be nekem, mert a ráégett port nem viszi le, azt csak manuálisan lehet letakarítani akármennyire nem látszik, hogy rajta van áthúzod párszor az ecsetet rajta és meglepetésben lehet részed...nekem is volt sűrített levegő után is :O
    Azonban ha tényleg ennyire gáz ventillátor ki-be kapcsolása, akkor ez lehet hogy valami más hiba, mert amennyire én tudom egyik ismerősömnek is ilyen van és neki semmi hasonló effekt nincs., majd rákérdezek.

Új hozzászólás Aktív témák