- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás24
tag
válasz
twollah #12343 üzenetére
Most kérdeztem tőle milyen a venti felpörgési üteme...azt mondja nála is ez a gond volt
amíg nem csinálta azt amit én az enyémmel....figyeljFogsz annyi ásványvizes kupakot (egyformák legyenek) amennyi gumialátét van a notid hátsó felén alul és alárakod
nálam ettől majdnem minden gond megoldódott és még gépelni is könnyebb, mert megdönti a notid billentyűzetét kicsit
Valamint az alul beszoruló meleg levegőnek van merre távozni.
Elég lamer megoldás de bevált nálam és még 5 másik embernél is...
Ennél sajnos nekem sincs jobb ötletem. Nem tudom miért fixálják agyon a hőmérséglet s ventifordulatszám összefüggést, miért nincs olyan funkcó, hogy saját beállítás és 3 küszöbértéket megadni 3 ventifordulatszámmal. És ezt logolná hogy pl garinál meg tudják nézni nem-e nem hűtötted rendesen és az volt a gond... így mindenki boldog lenne. -
Tamás24
tag
válasz
twollah #12343 üzenetére
Hát a BIOS-okról annyit, csak, hogy nekem most azért kellett visszaváltanom egy BIOS- verziót, mert az újjal elszáll a gép ha 2*2 giga ramot raktam bele :S
Egyébként a sűrített levegő sem jött be nekem, mert a ráégett port nem viszi le, azt csak manuálisan lehet letakarítani akármennyire nem látszik, hogy rajta van áthúzod párszor az ecsetet rajta és meglepetésben lehet részed...nekem is volt sűrített levegő után is
Azonban ha tényleg ennyire gáz ventillátor ki-be kapcsolása, akkor ez lehet hogy valami más hiba, mert amennyire én tudom egyik ismerősömnek is ilyen van és neki semmi hasonló effekt nincs., majd rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest