- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
hali!
a sima hálót felismerte csak a Wlan karinál van para azt is felismeri az IXPÉ csak felkiáltó jel van a neve mellett és nemengedi frissiteni leszedtem az ACER oldaláról is a drivereket is máshonnan is és azokkal sem mennt uh
Egyébkénnt WIN XP SP2 ebből reinstall lesz ha nemsegit akkor másik XP ha az sem akkor Vista ha az sem akkor meg viszem vissza a bótba h fákkkkjúúú -
Olasza
aktív tag
"én gondolkozom még 1 "benzines kannán" nehogy már ne bírja ki a budapest-balaton másik vége távot "a BMW-m"
de ez komoly. tesóm "Opel Corsája" "600 km-ert" bír úgy hogy nyúzza. igaz hogy "1000 ccm-s" és "klíma sincs benne" de akkor is
"
Csak az összehasonlítás miatt írtam, viszont tény, hogy a gépeddel nem tudsz megállni tankolni. És könnyebb is magaddal cipelni, mint egy szünetmentes tápegységet
Az idézőjelekben lévőket cseréltem csupán, a többi az eredeti szöveg -
Lejszi
senior tag
-
LittleBirdY
csendes tag
Kicsit off lesz, de azért leírom, ha nem gond: elméletileg minden linuxnak van grafikus felülete, de sok tényleg bootolásnál a karaktereset tölti be. Egy startx paranccsal lehetett volna betölteni a grafikus felületet. Ezt csak arra az esetre mondtam el, ha netán mégis kíváncsi lennél a linuxra.
-
almorion
csendes tag
Jávi, Olasza:
Most látom, hogy olyan gépetek van (TM5520G-6A1G08) , amit nézegettem (többek között), tudnátok róla mondani pár szót? Meg vagytok vele elégedve? Milyen a proc, videokártya (hogy teljesít)? Ez az athlon tk-55 2magos? Rajta hagytátok a linuxot, vagy XPvel/Vistával használjátok?Mindenki:
Ez az empowering dolog egészen pontosan micsoda? (ha nincs fent, akkor hogy reagál a gép?)kösz.almo
-
oris
aktív tag
Talán erre gondoltál: System Requirements Lab
"System Requirements Lab is a FREE web service that automatically analyzes your computer and discovers if you can run a specific product."
-
parandroid
félisten
Tesódnál valami gond lesz, mert a Flatout 2 natív felbontáson (1024x768) is normálisan működik már egy i900-on is. NFS U2-t 800x600-ban minimum közeli grafikán játszottam, CS Source-t szintén 800x600-ban és szintén valami alap beállítások mellett játszottam, de normálisan ment. CoD1, MoHAA bőven tökéletesen futnak, ott még a részletességget is lehet feljebb állítgatni. És még mindig az i900GMA-ról beszélünk.
Igaz, a 950GMA nem sokkal erősebb, de azért csak-csak, az X3100 viszont már jelentős előrelépés.
p
-
twollah
nagyúr
Itt van egy eleg massziv lista arrol, hogy melyik notebook VGA hol all a rangsorban.
Erdemes bongeszni.
Ja Google a baratom volt 8600m gs keresoszoval, masodik talalat onnan mar csak pici buveszkedes es kesz.
(Nem teged piszkalak a Ja Google a baratom volt kifejezessel)
Itt meg a Benchmark lista, gondolom ez is jo lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest