Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frici69
tag
Sziasztok! Acer A. E5-551 -em van. SSD-t tettem a HDD helyére ,amit a DVD meghajtó helyére tettem. Az ODD-t külső házba usb-vel oldottam meg ,ami műkszik is.Rendszer fenn van de,nem látja a HDD-t. Ebben kérném a segítségeteket! !
-
Oneforall
csendes tag
Még egy kérdésem lenne: a TXE (Trusted Execution Engine) driver mihez kell?
-
Oneforall
csendes tag
Acer notebook esetében milyen sorrendben érdemes feltenni a Windows driver-eket?
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
Acer One 10 S1002 notebook újonnan, win10-zel 59ezerért mennyire volt jó vétel?
ja és segítenétek, hogy kell-e regisztrálnom a win 10et hogy ki tudjam írni cd-re ha összeomlik újra tudjam telepíteni?vagy hol kell letölteni a kódot? -
Oneforall
csendes tag
- Ha még nincs operációs rendszer a gépen, és Windows 10-et szeretnék rá feltenni, akkor egy USB-s egér kell mindenképpen kezdéskor, mivel a Touch Pad driver-e még nincs feltéve, igaz?
- BIOS frissítéseket dátum szerint egymás után kell feltenni, vagy a legfrissebb tartalmazza az előzőket is és elég a legutolsót?
-
Oneforall
csendes tag
Melyiket választanátok a két egy árban lévő (90.000 Ft) laptop közül?
- Acer Aspire ES1-311-C4WQ
vagy
- Acer Aspire ES1-331-C246
-
Oneforall
csendes tag
Még azt megkérdeznéd az öcsédtől, hogy igaz-e az, amire sokan panaszkodtak (fórumokban), hogy nagyon érzékeny a touch pad, ha elviszed felette a kezed, akkor sokszor úgy érzékeli, mintha hozzáértél volna, illetve a billentyűzetre is volt panasz, hogy többször "téveszt".
Köszönöm! -
Oneforall
csendes tag
Azt megköszönném, ha megkérdeznéd, hogy mi a tapasztalata vele (aksi mennyit bír? (ha jól tudom, akkor akár 6-7 órát is), aksi kivehető-e (ha jól láttam a videón, akkor nem kivehető), egyéb tapasztalat?). Egyébként most láttam egy videót, amiben szétszedték, ott volt ventilátor.
Ha Windows-t teszek fel rá (operációs rendszer nélkül venném), akkor mivel a touch pad nem fog működni kezdeti driver híján, ezért USB-s egeret kell rákötnöm telepítés előtt és azt felismeri rögtön, igaz? -
Oneforall
csendes tag
Köszi a választ!
Mondjuk én úgy tudtam, hogy az ES1-131-es sorozatban nincs ventilátor, de a 311-ben van.Az Internetről letölthető ábráján van egy szellőzés és hűtőventilátor. Nem lehet, hogy az ES1-131-l keverted össze, ahol valóban nincs ventilátor?Az Acer oldalán van egy 2015.07.03-as BIOS "Support new touchpad module"-néven. Ez egy 4.2 MB-os exe file. Ezt Windows alól elég elindítani, és megvárni míg elkészül és kész a BIOS frissítés?
Letölthető egy Synaptics Firmware "Improve touchpad performance (Windows10)". Ez 2 exe-ből és 2 bat file-ból áll.Ezt is Windows alól kell indítani, lefut és kész? -
Oneforall
csendes tag
Acer Aspire ES1-311 C4WQ laptopot készülök venni HDD helyett SSD-vel.
Olvastam, hogy ennél a típusnál az érintőpaddal lehetnek gondok, néha szaggat vagy pár másodpercre lefagy.
Tapasztalt ilyet még valaki?
A ventilátor normál irodai használat mellett (Win 10, Office, böngészés) milyen gyakran kapcsolódik be illetve mennyire zavaró a hangja? Használ valaki ilyet SSD-vel, ekkor a ventilátor ritkábban pörög fel?
Egyéb tapasztalat?Van egy másik ugyanilyen árban lévő laptop (ES1-331 C246) ott kisebb az akksi és más proci.
-
tfalcon96
aktív tag
Most jövök a szervízből, tènyleg Bga reball - 20 ezer, ha nincs más baja. Az újragolyózás vèglegesen megoldaná, vagy csak ideiglenesen?
-
tfalcon96
aktív tag
Sziaszto, adott egy Acer Aspire 5552. Tegnap kikapcsoltam, ma viszont már nem akar bekapcsolni. Vagyis bekapcsol, a venti felpörög, ahogy szokott, de a kèpernyő full fekete ès a merevlemez villogója sem jelez semmit. Mi lehet a gond?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Robert-Mave
üzenetére
windows 7 és a windows 8.1 ha teszel fel egy start menüt, mint például a classic shell start menü, akkor teljesen megegyezik. (jó nem, de a lényegi része az asztalon)
-
válasz
Robert-Mave
üzenetére
Próbáld ezt: Drp.su, de vigyázz, csak a drivereket engedd neki felrakni, a szoftverek listájából szedegesd ki a pipákat, mert egyébként meg kell tanulnod oroszul!
Ha nem vigyázol, még a firefoxod is orosz lesz!
Egyébként naggyon jó! -
sowi
őstag
válasz
Robert-Mave
üzenetére
felejtos a win7 ezeknel az uj notiknal, rakjal ra neki egy win10et, abban van start menu es mukodik minden driver
-
Toby888
senior tag
válasz
Robert-Mave
üzenetére
-
Robert-Mave
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Acer Aspire ES1-531-C126-os típusú notebook-ot.
W7 Ultimate x86-t tettem a gyári Linux helyett, azonban szomorúan tapasztaltam, hogy erre az op. rendszerre nincsen semmilyen driver, vagy legalábbis én nem találtam.
A hivatalos oldalon is, W 8.1 ill. W 10 a támogatott op.rendszer és azokból is csak a x64-esek, akkor ennyi???
Apumnak vettem a laptopot, teljesen alap felhasználásra, eddig W7-en pötyögött, nem tudom hogyan szokná az újat....Mit lehet tenni?
Előre is köszi válaszokat
-
rodder76
tag
Qualcomm Atheros QCA6174 802.11ac Wireless Network Adapter van a laptopban. WIN8.1-el
A fenti wireless vezérlőhöz melyik driver kell az acer oldaláról van kettő is?
Íme:
Wireless LAN Atheros Wireless LAN Driver (NFA222) 10.0.0.298 252.8 MB 2015/01/21
Wireless LAN Atheros Wireless LAN Driver (NFA344) 11.0.0.373 70.5 MB 2015/01/13
???????Egy acer aspire v3-371-3528 -hoz kellene.
thx
-
sowi
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
itt egyben van
-
sowi
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
bele megy, a hutomodult kell megnezni, hogy lehetoleg ne erjen hozza ott az alaplaphoz ahol a VGA chip volt, ezek nem MXM-es alaplapok, hanem integralt VGA volt rajta
-
amdathlonxp
aktív tag
Üdv
Acer Aspire 5738zg gépbe bele megy az 5738z lap ,szerintem igen csak gondoltam hátha valaki megerősít ebben........tehát mxm es gépbe menne az integrált vga s lap -
rodder76
tag
Hello!
Acer Aspire V3-371 laptopban a biosban (UEFI rev5.0) hogyan tudom átállítani a sata vezérlőt AHCI módba???
Nem találom...

Egyébként gyárilag ssd van benne. Lehet, hogy már eleve úgy van beállítva???? Oprendszert telepítenék az üres ssd-re.....
thx. .....
-
Falcon C.
aktív tag
Acer V3-574G-54T5 tulajdonosa vagyok. Pár napja bővítettem.
A RAM típusa: Kingston KAC-MEMKL/4G
Az SSD: Samsung 850 EVO 250GBKi kellett csavarozni vagy 15+ hosszabb csavart a hátlapból, meg 3 széles fejűt, de rövid szárút a DVD meghajtó kivétele után, majd körbepattintgatni a kis műanyag karmokat egy műanyag késsel, de végül könnyen lejött. Egy kis kábel kötötte össze az alaplapot (valószínűleg) a hangszórókkal, azt óvatosan le kellett húzni, s máris feltárult a gép belseje. A RAM egy kattanással került az üres memóriaaljzatba, a HDD-t le kellett húzni és ki kellett venni a szilikon keretből, majd a helyére rakni az SSD-t. Semmi csavar, semmi plusz alkatrész, minden passzolt. Hangszórók kábele és a burkolat vissza, csavarokat betekerni, DVD meghajtó is a helyén, gép indít és a BIOS mindent azonnal felismert, mehetett vissza a Win 8.1. Minden szuperül működik azóta is, a jól fűtött szobában se ment 40 fok fölé az SSD a HDSentinel szerint.
Első saját kezű gépbővítésem, volt majré rendesen, de végül is nem volt miért.

Még egy dolog, ami nekem új volt, másoknak biztosan magától értendő: bár az akkumulátor beépített, de a hátlap levétele után egyetlen kábel lehúzásával cserélhető (csak lehessen kapni és legyen, aki megfizeti).

-
XtremLor
őstag
Hi
Egy acer aspire ES1-512-29WU gepnel hogy a szoszben tudok a kulso megjeleniton meretezni?
Hdmi-n a kikuldott kepet kellene kihuzni a kerethez, viszont ennel ilyen opciot nem latok...csak a megtartasra van bepipalva amit ki se lehet szedni.
win 8.1 az acer weboldalarol lekapott driver van rajta, probaltam masikat egyik se ment fel ra....
Otlet javaslat? A maglyarakason kivul! -
Breeze
aktív tag
Üdv!
Következő lenne, amiben a segítségeteket kérném.
Lenne egy acer aspire E1-532 notebook.Mai nap kijelző lett benne cserélve(15,6" HD SLIM LED 30pin) ez eddig rendben is lenne, viszont azt csinálja a gép, bekapcsolásnál hibátlanul megy, egészen a windows indítása feliratig.Utána csak háttérvilágítás van és semmi más(külső kimenet HDMi sem megy). --> Restart, csökkentett mód vga driver törlése,majd megint restart ás utána viszont már jól működik.Ez viszont csak addig meg így míg fel nem telepítem a vga drivert.Ez az egész a kijelző csere után jött elő.
Kijelző hibátlan.tanácstalan vagyok. -
whited
addikt
üdv
egy acer v5 551 típusú notin a touchpad nem működik.
felraktam az elantec drivert, viszont a gyorsgombok közül minden működik, kivéve az ami engedélyezné az eszközt, így nem tudom használni.
rakjak fel másik programot, vagy mit kéne tegyek, hogy működésre bírjam?
-
bb0t
őstag
Elbizonytalanodtam megint.

Acer V5 573g-ben van egy asszem 2 terrás vinyó gyárilag. SSD-nek van benne külön hely vagy pedig csak a HDD helyére lehet betenni?
Nyilván nem akarom a HDD helyére rakni az SSD-t mi a megoldás? -
Peugeot308
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer aspire timelinex 5830TG laptopom.
Egy hete kellett a windows 7-et újra telepítenem.
Most mire nagyjából minden drivert sikerült felraknom és úgy működött,mint régen jött egy kis gond.
Váratlanul tegnap semmit nem tudtam vele kezdeni,induláskor el sem indult a windows,hanem az acer erecovery management jelentkezett,aminél csak az első lehetőség volt aktív,azt lehetett választani.
Rendszer visszaállítást akart,írta,hogy a C: meghajtón minden törlődni fog stb...elindítottam és kb. 1 órán keresztül dolgozgatott,utána újraindítás többször is,de semmi változás,ugyanúgy az acer erecovery management ablaka jelentkezik.
Mi ilyenkor a teendő?
A merevlemez 2 partícióra van osztva,attól félek,hogy a D: meghajtón található összes családi fényképem el fog veszni...Van valami megoldás,hogy bármilyen formában legalább annyira be tudjak lépni,hogy azokat menteni tudjam...utána megpróbálok egy teljes formázást és újratelepítést!
Előre is köszönöm a segítséget!!! -
Grózi
veterán
Sziasztok!
Használ valaki ilyet?(Aspire ES1-711G ) [link]
A kérdésem,hogy van a bios-ban legacy mód?Win7 64-t kellene rá rakni,ezért kérdem.Drivereket gyártói oldalon csak 8,8.1,10-hez látok,de gondolom megoldható-nem tévedek? -
sowi
őstag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
hardverapron hirdess legyszives, ez szakmai temaju forum
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Ugye nem nagyon olvastad még el a fórum szabályzatot?!
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok.
Eladó Acer E3-111 netbook. Vegyétek-vigyétek!!

[link] -
bb0t
őstag
Sziasztok!
Aspire V5 573-g típusban szeretnék RAM bővítést eszközölni. Árukereső kidobott top1-ként egy Kingston 1600Mhz 4gb DDR3 típust, 6e foncsó körül, jó lesz bele? -
ardaiaron
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Timelinex 3820TG laptopom. Sikeresen hazavagtam, mert megprobaltam bios-t frissiteni. Letoltottem a gyarto honlapjarol a legujabbat es ratettem egy usb-re. Utana windows alol dupla kattintassal elinditottam a flash.bat-ot es viszontlatas. Ha bekapcsolom, csak megy es semmi kep. Egy hozzaertobb ember mondta, hogy lehet kart tettem az eeprom-ban es nem lehet visszaallitani. Na most olyan kerdesem lenne, hogy eletre lehet-e meg kelteni ezt a laptopot, ha igen akkor ki tudja ezt nekem megtenni?Koszonom szepen
-
Toby888
senior tag
válasz
DeathLordX
üzenetére
pedig valami driveres probléma lesz az...
-
shteer
titán
válasz
DeathLordX
üzenetére
Wifi gyorsgomb?
-
DeathLordX
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül el lett valami wifis fájl távolítva a laptopról ( Acer Aspire v5-131) de nem tudom hogy mi mert sajnos nem én voltam és azóta nincs rajta internet. Nem jelez semmit, csak a piros x van ott a jelnél. Megpróbáltam újratelepítéssel, de semmi minden ehhez szükséges drivert telepítettem az acer oldaláról de így sem, és netkábellel sincs rajta net. Előre is köszönöm válaszotok.
-
sowi
őstag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
elkepzelheto
-
sowi
őstag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
a vinyovezerlot, mintha egyszer lattam volna ilyesmi gonddal 5560ast...
-
sowi
őstag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
az az uj, ha nem doglodik benne a vinyo akkor alaplaphibas lesz sztem
-
Judyt64
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy Acer Aspire E5-521G-62WE típusú laptopot linpus linuxal.
AMD Quad -Core processor A6-6310
AMD Radeon M5 R240 with 2 GB dedicated VRAM.
4GB DDR3
Feltelepítettem usb-ről a win 8.1-et, sikeresen fel is ment.
A problémám, hogy random 1-5 percenként, esetleg egy fél óra elteltével újraindul.
Nem ír hibaüzenetet csak újra indul.
Mi lehet a gond? Ennél többet sajnos nem értek hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget. -
sowi
őstag
válasz
Tigristank
üzenetére
jo gep, megveheted nyugodtan
-
Tigristank
csendes tag
-
sowi
őstag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
ez a regi vagy az uj 5560?
-
törölt tag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Bios-t állítsd default-ra, hátha valamit nagyon elállítottak benne.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer aspire 5560 - laptop nálam. Bármilyen Windowst telepítek fel rá egyszerűen belassul az egész gép, és használhatatlan. Elindulás és start menü tart 15 percig, még drivereket sem tudok telepíteni rá.
Ötletetek van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Exodus: lassan jönnek a játékmenet-részletek, a hangulat pedig nagyon ismerős
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-book olvasók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem vigyázol, még a firefoxod is orosz lesz!
!

Úgy szoktam, hogy a nagyobb verziószámúval kezdem. Ha jó, nyertem, ha nem, megy a másik.
???????

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)