Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeaK
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni...
Nemrég vettem egy aspire 8730 as gépet, 2gigas cor2duo, 4giga ram (amiből 3mat hasznal csak mert 32bites win7 van) es 512 es Nvidia 9300M GS vidkari...A következő a problemam, ha áll a gép egy 30secet, utana az ablakok kicsit beszaggatnak oan 1-2 másodpercre aztan utana minden jo... gondoltam arra hogy vmi beaállitás lehet a gond, biztos az csak nemtudom mi... a teljesitmeny minden fullon van. A masik elgondolásom szerint a GPU orajele levan csokkentve... de neztem mindent nemtudtam ezt állitani... minden maxon van. Probalkoztam a driverekkel is kb felraktam 6-7 félét egyik se segitett ezen a problemán...
Vkinek vmi ötlete hogy mi lehet ? mert igen elkeseredett vagyok... es nem akarom animálás nelkul hasznalni a win7tet mert akkor olyan unalmas

köszönöm szepen mindenki válaszat aki segiteni szeretne nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest