Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kybic
tag
válasz
Kerótekerő
üzenetére
- ha XP-t telepítesz rá, próbáld első driverként a Realtek drivert feltenni és utána a többit.... már volt rá példa, hogy csak így ment tökéletesen. Nincs ezekkel sem semmi baj.
A gyári driverei itt vannak:
http://support.emachines.com/em/driver/nb/e725.html
Üdv.
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Átlagos felhasználásnál sok a 69°C a proci hőmérsékletének?

-
Peter Kiss
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ventilátort te is ki tudod cserélni. Kiveszed, elviszed egy notebookos üzletbe, hogy adjanak egy olyat, de újat.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2 éves Aspire 5710G notim és az alábbi gondom van vele. Kb a nyár elején kezdődött, hogy néha magától kikapcsolt a gép. Idővel rájöttem, hogy ez akkor történik, ha leterhelem (hd filmet nézek, játszok, renderelek, akármi) a masinát.
Később azt is észrevettem, hogy azért kapcsol ki, mert túlmelegedik a processzor. Everesttel lemértem és 95-96 fokos amikor kikapcsol. A hűtőventillátor pedig csak néha kapcsol be. Olyan, mintha nem érzékelné a gép hogy melegszik és ezért nem indítja el a ventillátort.
Szerintetek csak a ventinek van baja, vagy az alaplappal, esetleg a hőérzékeléssel lehet gáz? Remélem hogy csak a ventillátort kell kicserélni.
Esetleg tudna valaki ajánlani Budapesten egy megbízható üzletet ahova bevihetem és jó szakemberek dolgoznak ott, olcsón?
Előre is köszönöm az észrevételeket, segítségeket!
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Mennyit szabad adni maximum egy Acer 15"-os notebookért, amibe valami italféle került, ezért az alaplapját nem érdemes javítani az Acer szerviz szerint, a gép egyáltalán nem indul, az akkuja teljesen rossz, 80GB SataHDD, 512-DDR533, Intel "T"akármi 2x1,6GHz proci, LiteOn PATA dvd-író és egy miniPCI-os Wlan van benne?
A kijelzőjén látszik a folyadék nyoma, ezért nem kizárt, hogy az inverter is kapott belőle. Hátul a VGA-TVout-Táp csatikon rozsda látható.Köszi.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kerótekerő
üzenetére
Tegyél W7-et! Az mindent felismer!
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Aspire 7720G notit (adatlapopomon látható a tulajdonsága).
Az lenne a kérdésem, hogy aki használ ilyen C2D T7700 procival ellátott gépet, az találkozott-e olyan jelenséggel, hogy a proci szorzója CPU-Z szerint felmegy 13x-asra, tehát nem 2,4 hanem 2,6 GHz-en megy. Ez minek köszönhető, vagy ez csak "kamu"?
(Esetleg valami BIOS-os beálltás van a háttérbe?)
Intel oldalán a G0 T7700-as 12x-es szorzóval szerepel csak, ezért furcsállom.Köszi előre is a tippeket.

-
Kerótekerő
csendes tag
Sziasztok!
Asztalomon egy Acer emachines E725-ös noti.
Gyárilag Vistás, de lecseréltem egy (tiszta) XP-re.
Minden O.K., egy dolgot kivéve Nincs hangja!!!
Realtek hangkari van benne, de az eszközkezelő sem látja....
A biosban sem találtam semmi nyomát.Segítségeteket kérem!

Köszi!
-
Végre megjött az SSD 120 GB-os vinyóm, nekiállok beszerelni. Kíváncsi vagyok a sebességre...
-
ChrYsler
senior tag
-
dllz
csendes tag
hello.
elvileg alapbol 2 vinyó van benne. vagy 2 x 250, vagy 2 x 320 most pontosan nem tudom milyen specifikációkba lehet kapni.
Acer szerviztapasztalatokkal nekem csak pozitiv véleményem van. 1x volt anno 2 éve problémám egy aspire 7520 al.Szó nélkül cserélték a problámás alkatrészt.Gyorsak ,precízek voltak.
üdv
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Noti vásárlása előtt állok. Sokat gondolkodom hogy mit kéne vennem. Gondoltam asus-ra de kicsit pofátlanúl drágábban adják mnt másokat. Gondoltam HP-ra mert tetszett benne a hdd védelmes ujjlenyomat olvasó. De nem olvastam róla valami jókat. Gondoltam msi-re, de ott a gémer kategóriában nincs ujjlenyomat olvasós hdd védelem.
Aztán rátaláltam az Acer 8935g típusra. Hatalmas 18.9" 1920x1080, t6500, 4gb ddr3, 4670 1gb ddr3, ujjlenyomat olvasó, hátérvilágítású billentyűzet, media controll, és oltári jól néz ki a gép.
A kérdésem az hogy ebben ugye 2 hdd-t is lehet rakni. Nekem stripe-ba kellene. Tud raid-et a noti?
A másik hogy mennyire megbízhatóak ezek a gépek? Garnacia csak 1 év van rá??

Kicsit durva. Nem lehet venni hozzá +2 év kibővítést? Szervíz tapasztalatok?Nekem hurcibálni nem kellene mert asztali gépet helyettesítené. Hurcibálásra veszek majd egy n10jc asus notit.
Válaszokat köszönöm.
-
cellpeti
nagyúr
Erre valaki?
-
ooooobi
őstag
Ha az fn gombot nyomvatartom, akkor tudok a kék karakterekkel írni, na most valamitől nekem ez megfordult, és alapból a kékekkel írok, és normális gépeléshez meg közben nyomva kell tartanom az Fn-t, hogy tudom ezt visszaállítani alapra? (3810T+win7)
-
Negative
tag
A win7 rendelés dologgal kapcsolatban meg tudja valaki mondani, hogy azt az említett tizenvalahány eurót hogyan kell rendezni? Kérdeztem Acert, de lepattintottak, hogy kérdezzem a mikrófost.. oda pedig ha valaki talál egy e-mail cmíet az elb@szott honlapjukon akkor kezetcsókolok nekei..

-
válasz
Negative
üzenetére
"egy asztali gépre is"
Hát egyszerre két helyen nem lehet ugyanazzal a kóddal.
Bár szerintem Te azt akarod kérdezni, hogy a noteszed kódját az asztali win telepítésekor adod meg és a noteszeden pedig más win lesz, tehát a kód csak egy gépre lesz felhasználva. Ez elvileg jó, de szerintem csak telefonon tudod majd beaktiválni, mivel OEM a matricád. -
Negative
tag
A kérdés még él..
Egyértelmű választ sajnos nem kaptam erre.. Ha rendelek egy win7-et, akkor fel tudom tenni mondjuk egy asztali gépre is a notim alján található kóddal?A webcamet rá lehet venni valahogy hogy videót is rögzítsen?
A gép egy Acer TravelMate 5730G-842G25N, a cam software pedig Acer Crystal Eye Webcam. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Az acer 3810T gép processzora szerintetek elég egy Autocad futtatásához?
Az intel honlapja szerint igen.
Szerintetek? -
Negative
tag
Aki bővített garanciát az meg tudná mondani, hogy milyen minőségű a táska amit adnak mellé??
A másik: egyértelmű választ sajnos nem kaptam erre.. Ha rendelek egy win7-et, akkor fel tudom tenni mondjuk egy asztali gépre is a notim alján található kóddal?
-
krisi047
senior tag
válasz
krisi047
üzenetére
Kicsit elment a kedvem a vásárlástól, megnéztem a 5810T billentyűzetét, egyszerűen botrányos. Nem értem ezt miért nem írják le sehol. Szerintem hosszútávon használhatatlan, mert úgy fityeg az összes billentyű minden irányba, hogy szerintem a gombok max. pár hónapig, ha kibírják leesés vagy letörés nélkül. Gondolom a garancia erre meg nem érvényes.
-
Bartuc
csendes tag
válasz
Rotor82
üzenetére
Megnéztem everesttel, és ha nem csinálok semmit,a cpu hőmérséklete 70-80 C között van, ha elkezdek játszani felmegy 90 fölé. Aztán időszakosan a cpu kihasználtság 90% fölé emelkedik, és olyankor jön a szaggatás. Gondolom ezek a kelleténél magasabb értékek. Okozhatja a magas hőmérséklet, hogy a cpu kihasználtság folyton megemelkedik majd vissza?
Egyébként meg nem vagyok járatos a gép "portalanításában", főleg egy laptopéban nem. Örülnék, ha valaki leírná, hogy lehet ezt biztonságosan elvégezni, lehetőleg úgy, hogy a gari se vesszen el. Vagy bízzam inkább szakemberre? Mennyiért vállalnak egy ilyet?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Így szeretnék BIOS-t frissíteni,vajon jó lenne,ha így próbálkoznék?
-
Bartuc
csendes tag
Üdvözlet!
Egy Aspire 5535-ös laptop büszke tulajdonosa vagyok, lassan egy éves, eddig gond nem volt vele. Viszont mostanában sorozatosan eljátssza, hogy bármilyen játékot futtatok rajta, 10 percenként két percig elkezd zúgni-búgni, a játék beszaggat, lemegy az fps, látszik, hogy kínlódik, utána nagy levegő, és megint jó vagy 10 percig. Aztán megint ugyanez. Tudom, hogy nem game config, elsősorban nem is arra használom, de néha beficcen egy kis cs 1.6 vagy age of empires a haverokkal, amiket simán vinnie kéne (régen nem is volt gond), és olyankor agybajt kapok. Még a chessmasternél is ezt csinálja, pedig ott aztán nincs izzasztó grafika. 64 bites vistát használok, gondoltam, hogy már régi a rendszer, úgyhogy újraraktam, de zsír új windowson is ugyanezt csinálja. Hardver hiba lehet esetleg? Túlmelegszik valami? Nem tudom, mit csináljak, valaki segítsen pls! -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokkal a notim vásárlása után vettem ugyanabban a boltban +1 év garit tehát így 2év van rá. Szóval itt van ez az "advantage" könyvecske és a belsejében van egy "eredetiséget igazoló pecsét" (van rajta egy lakat és a perforáció mentén fel lehet tépni egy kis fülecske segítségével) Kérdésem: Fel kell-e tépnem azt a fülecskét és kell-e valamit csinálnom/regisztrálnom, ezzel az advantage könyvvel, hogy aktiváljam a garanciámat? Vagy amikor a boltban átvettem onnantól kezdve él a plusz 1év garancia?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
krisi047
senior tag
Üdv! Kérdésem lenne a 3810T tulajokhoz. Mit jelent ez a remegő fedél, amit a PH tesztben emlegetnek és miben nyilvánul ez meg? Egy átlagos notihoz viszonyítva mennyire jelent problémát?
Illetve érdekelne még a beépített hangszórók minősége. Jelenleg egy Dell Mini 10v-t használok és tökéletesen meg vagyok elégedve a beépített hangszórókkal, a mélyhangokat is észlelni nyomokban. Ha esetleg valaki látott már ilyet, ehhez viszonyítva mit nyújt az Acer?Ja és a billentyűzet bírja az ipari mennyiségű gépelést?

-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
oks, köszi

-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
szal ha igényelek az Acertől egy 32 bites W7-et és letöltök majd a netről egy 64biteset akkor a 32bites kulcsával az olyan lesz mintha eredeti winfos lenne?
-
Tomekk.
aktív tag
Ha csak Vista 32bit van a laptopon akkor csak 32 bites W7-et lehet igényelni? Az úgy nem valami jó.

-
Đaveed
csendes tag
Hello mindnekinek!
http://www.acer.hu/acer/product.do;jsessionid=D853CEC5A05955DFAB06491CD2CEC980.public_a_14c?link=oln14e.redirect&changedAlts=&kcond48e.c2att101=59303&CRC=139709863
Ha lehet, írjátok meg véleményeteket, hogy mit gondoltok róla. Fl stúdiót durvítanám rajta, elég keményen, ami igazából proci igényes, kérdem én milyen a processzora. Pluszmennyit számít hogy az L2 1MB vagy 2?
előre köszi -
Peter Kiss
őstag
-
Még egy gyors kérdés:
4 giga ramot tettem bele és a Win 32 bites változata 4 gigát tud összesen megcímezni, akkor hogy-hogy csak 3069-et ír a feladatkezelőben?
A videókártya 256 megás.
Kép a feladatkezelőről
A 4 gigából nem csak a videokari vonódik le?Illetve honnan tudok szerezni Vista telepítőt, hogy 64 bites rendszert tegyek fel?
Mert ha jól tudom, legálisan aktiválni tudom a gépem alján levő matricával.
Lehet ilyet vásárolni valahol? Mármint csak telepítő DVD-t.
(adok érte pénzt, nem sajnálom rá)Ha valakinek van Windows 7 RC 64bit telepítője, lécci írjon privátba!
-
Sziasztok,
Egy SOS kérdésem lenne:Kicserélném a 2x1GB ramot 2x2GB-ra.
Viszont, sehol nem kapok 667mhz-es típust, csak 800-ast. Ez is jó bele?ACER ASPIRE 5920G: Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz, 2048MB (2x1024) DDRII 667MHz, 160GB SATA vinyó, NVidia GeForce 8600M GT 256MB, Eredeti Windows Vista® Home Premium
Lécci aki tud segítsen, mert 1-ig kell mennem érte!
Köszi! -
ooooobi
őstag
válasz
krisi047
üzenetére
Eddig nem sikerült olyan 1080i videot tölteni ami nem ment volna rajta, de ez csak win7 + home cinema párossal volt így, Vista alatt gyors mozgásokkor vízszintes cstörés néha befigyel, ezt nem tudom máshogy leírni. Szerintem kell a 4 giga mem, az már nem dob sokat, amugy nekem is a kisebb SU3500-as van.
Valaki megoldást a fentebbi problémámra?: -
sanyi0629
csendes tag
Ja, és használ valai olyan gépet, amin ezek a lapos, négyszögleetes, különálló gombok vannak? Milyen rajta hosszútávon gépelni? Furcsának tűnik, hogy nincs meg a mélyedés a gombokon, ami kicsit pozicionálj a az ujjat.
ÜdV
-
sanyi0629
csendes tag
Sziasztok!
Sok munkára, 30% filmnézésre, 10% játékra, néha autocad keresnék laptopot. Fontos a nagy adattár, a strapabíróság, megbízhatóság sok használat mellett, numpad, HDMI, szép kép. Szeretem ha pörgösen megy minden progi.
Szeretném olcsóbban megúszni, 3 gép közül:
HP dv6-1120eh T4200, 3G DDR2, 250GB, 512 ATI VGA, 200.000 HUF
Acer AS5738Z- ? T4200 vagy T6400, 3-4GB DDR3, 320GB, 512 GF G105M 175.000HUF
Toshiba Sat A300-20N (22N) T6400, 3GB DR2, 320GB, 256 HD3470 170.000HUFA Toshibán sajnos nincs numpad. ASUS K50IJ tetszik még, de azon meg nincs HDMI.
Menniyre fontoss, hogy T4200 vagy T6400? 600 vagy 800MHz FSB, vagy DDR2 vagy DDR3, vagy 1 vagy 2mb gyorsítótár? Átlagos felhasználásnál feltűnik a különbség?
A HPról azt olvastam, hogy melegszik, a Toshiba szintén, de tudom, hogy ezek jó gépek. Szívem szerint az ACER t választanám, mert azon megvan minden, de sokan nem vennének acert, félek, hogy problémáim lesznek vele minőségileg.
Mindhárom tetszik kinézetre.
Köszi előre is!
Üdv
-
ooooobi
őstag
Van egy olyan gondom a timelinommal, hogy ha leütökbármilyen billentyűt, és utánna nyúlok a touchpadhoz akkor először nem érzékel semmi, csak kb 1mpvel ksőbb. Valahol olvastam h másnak is volt ilyen de leszedett valami drivert, vagy programot és megjavult, de nem találom. Valakinek ötlet hogy mit csináljak?
-
sbazsi
veterán
vettem egy új vinyót a notimba. Travelmate 6291.
Átklónoztam a vinyót.
Régi: 120gb total, 9recovery, 51, 51 gb.
Új,: 500gb total, 9 recovery, 51, 424a kérdésem az, hogy mi van, ha csinálok az új lemezen egy recoveryt?
hozzányúl a D meghajdóhoz, vagy szigoruan csak a C-t telepíti újra? Az nem kavarja meg, hogy "picit" nagyobb lett a hdd, valamint a D meghajtó?
Úgy értem nem akarja a C meghajtónak a hdd felét felhasználni?csinált már ilyet valaki, vannak tapasztalatok itt?
-
joe69
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
ezen a 720/1080p-s videok lejatszasa necces lesz, ahogy olvastam itt a tapasztalatokat, ha a vidkari nem tud besegiteni
en is ezen a gepen gondolkozom, szeretnek vele hd filmeket lejatszani, es igy csak a 2magos procival johetne szoba, aminek viszont eleg huzos az ara

-
raul560
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 7730 G 644G100MN Típusú laptopom. Nem tudom, most hogy ebben van ujjlenyomat olvasó, mert nem találtam rá semmi utalást, illetve láttam videón, hogy az Acer márkajel világít a tetején de ez nem akar....

mi lehet a gond?
Elég off, de ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném...

-
cellpeti
nagyúr
22% os az akksim elhasználtásga és csak 1 órát bír!!!!!!

-
Thom!
veterán
ACER AS1810TZ-413G32N 11,6"/Intel Pentium Dual-Core SU4100 ULV 1,3GHz/3GB/320GB/Vista Home !!!
-
Gergőke88
addikt
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Igen a teszteket elolvastam.
Esetleg A4Teamről van valakinek valamilyen véleménye?
Őt néztem ki magamnak:
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=12205
Még egy olyan kérdés, hogy a Win7 frissités, hogy fog lezajlani?
Köszi -
Peter Kiss
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Én biztosan 4 GB memóriával venném, nekem már néha kevés a 2 GB (virtuális gépe(ke)t futtatok néha). A felbontással nem lesz gond, a lejátszást nem tudom. Itt egy teszt. Ipon is jó, de notebook téren az USAnotebook.hu verhetetlen, igaz, néha kicsit többet kérnek a gépekért, de nagyon jó a támogatásuk.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Szerintetek érdemes az Acer 3810T esetén a 4gb memoria?
Vagy elég bele a 2Gb is?
Van közületek vki aki hdmi kimenettel tv-re csatlakoztatja?
Milyen felbontást lehet beállitani?( Én egy Panasonic Hd ready plazma tv-re szeretném rákötni (1024x768)).
A 720p, 1080p lejátszás akkor gond nélkül megy ugye?
Szivesen várom a tapasztalatokat a géppel kapcsolatban.
Illetve ki hol vette a gépet? Tudtok egy megbizható boltot?
Köszi
Gergő -
cellpeti
nagyúr
Az új BIOS-val,lehet,hogy tudnék spórólni az akksival is?

-
adamn
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Köszi a segítséget, megküzdöm vele

-
Peter Kiss
őstag
Windows XP-t nem lehet szimplán külső meghajtóról telepíteni.
Betűjele nincs a recovery partíciónak, de ettől még nem rejtett (nem tudom, hogy a csillag ezt jelent-e). A boothoz nem sok köze lehet annak a kis FAT partíciónak, ezért mondok egy áthidaló megoldást:
Kisebbre veszed azt a nagy C partíciót, majd felteszed az XP mellé a 7-t. Ha nem fog tetszeni, akkor szimplán rendbe rakod a bootot (hogy csak az XP tudjon indulni), majd leformázod a 7 partícióját.
Ha tetszik 7, akkor feltelepíted tisztán úgy, hogy még a recovery-t is leszeded, mert minek az. (Persze ezt csak akkor lépd meg, ha megvan a saját, legaláis licenc-ed a 7-hez.) -
adamn
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Keresek Acer eMachines E510 tulajokat. Kiváncsi vagyok nekik meddig bírja az akksija.
Lehet én csesztem el az akksit mikor megvettem a notit?
Esetleg valakinek eladó akksija? -
Peter Kiss
őstag
Ami lényeges lehet, hogy a Windows telepítésekor, ha ő maga hozza létre a partícióját, akkor még létrehoz a sajátja előtt egy 100 MB-ost, ezzel viszont eltolja a sajátja utáni partíciók betűjelét. Azt nem tudom, hogy az "ALT+F10" mi alapján találja meg a mentést, illetve, hogy egyáltalán hol található a merevlemezen ez a rejtett csoda.
Éppen ezért:
Optikai meghajtó van a gépben? Ha van (de ha nincs, akkor is) egyszerűen fel tudod telepíteni az XP-t. Ha nincs lemezed, akkor tölts le egyet, hiszen rendelkezel egy OEM licenc-szel (figyelj arra, milyet töltesz le!). Egyébként is ez a legtisztább módszer, ezt preferálom. -
adamn
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Elvileg igen, legalábbis a sajátgép nem látja.
Viszont nem akarom megtartani az xp-t, az törlődhet a win7 telepítésekor, csak ha újra akarom telepíteni esetleg az xp-t, akkor nem tudom mi a teendő. -
adamn
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Ja most már értem, köszi. Akkor az alt+f10 kombináció már nem is működőképek a win7 telepítése után?
-
adamn
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Bocs, de ezt nem értem
Pqservice partició van a gépen, ahhoz win7 telepítésekor nem szeretnék hozzámyúlni. -
adamn
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire One-ra szeretnék telepíteni egy Win 7-et. Ezzel nincs is semmi gond, viszont kicsit olvasgattam a neten, és elég homályos, hogy ha esetleg vissza szeretném rakni a gyári xp-t, akkor azzal nagyon meg fogok szenvedni?
Én úgy képzelem el, hogy felmegy a win7, és ha szar, akkor a bootolásnál alt+f10, és elkezdi telepíteni az xp-t, mint amikor megvétel után először bekapcsoltam.
Vagy nagyon naiv vagyok, ez így nem ilyen egyszerű?
Köszi.
-
ficere
aktív tag
lenne egy másik kérdésem egy acer 5735-ös noti ezzal a hibaüzenettel újraindul[link],valakinek,nincs valami ötlete?
-
Peter Kiss
őstag
Az új BIOS-szal bekerült egy új funkció a beállítások közé. Nevezetesen az, hogy le tudom tiltani a Hybrid CrossFire-t (IGP letiltása magyarán, csak a diszkrét kártya marad aktív). Ebben az a jó, hogy így visszakaptam 256 MB rendszermemóriát.

-
cellpeti
nagyúr
Na a gp.hu az oldal neve. Itt foglalkoznak vele. Meg is kérdeztem,hogy mi a téma.
8 cellás akksijuk van,ami 4400mAh. Vagyis 1 cella sorral több,mint ami most van az enyémbe. Bruttó 25k.
Kérdés,hogy mennyivel bírna többet azzal az akksival?! -
cellpeti
nagyúr
Na felhívtam a GPBatteries-t,azt mondták,hogy valami listát lessek meg,mert ők nem foglalkoznak vele.
Hány cellás akksit akarjak venni,hogy 2-3 órát bírja a notim?
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Köszi a tippet, de egyelőre valamiért nem sikerült telepíteni...
Próbáltam vista kompatibilis módban is, de meg se mukkan. Esetleg más program is (Framework) kéne hozzá? Bár akkor a telepítő biztos szólna, hogy ez-és-ez hiányzik.
Na mind1, majd még próbálkozom, és köszi még1x. -
surmen
csendes tag
köszi a helpet!
3db patriciot csináltam, és már fut az xp is
jöhetnek a driverek... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
a Dokumentumok mappa áthelyezésére gondolsZ?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Igen érdemes xp-nek külön partíciót létrehozni és másik partíción az adatokat tárolni.. Nálam ez már természetes dolog
Meg sokaknál, hisz prraktikus. -
kaller1
veterán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Hát ja,minimum 2 nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Licencek
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest