- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel
csendes tag
Igaz, bizonyára nem tökéletes, de én meg vagyok elégedve. Filmnézés nem probléma, rippelés, konvertálás nem probléma, annyira meg nem is túrja szét a rendszert. Egyébként bevallom fogalmam sincs mire jó a Huffyuv. Még kimondani se lehet
. De feltettem, hogy az encoding tutyira menjen. Valaki esetleg tudja? (Mármint hogy mire jó a Huffyuv.)
Üdv:
Rommel -
moonman
titán
menet közben tudsz hangsávot váltani a segítségével. Bővebben: link
-
Haok
tag
Akkor codec pack, hót mind1, az a lényeg hogy műxik.
És minek keressem a neten hogy mi játsza le, ha nekem ez tökéletesen megfelel?
Kezd ez is kb. olyan lenni, hogy akinek nem jött be az AceMCP az agyonfikázza, és más usereket is megakar győzni (mégha jól műxik is minden ), hogy szedjék le. -
echo001
aktív tag
es azon kivul hogy nem tetszik mi bajod van vele mert en aki hasznalom nem tudok rajonni igaz a gui nem a legjobb de engem nem erdekel a gui..
de itt van egy ujjabb gui-s proszald ki
Bővebben: link -
rog
addikt
aztán meg a fejünket csóváljuk a ph-szinvonal topicban, hogy az újoncokat mindig lebasszák .. ;)
egyébbként sokáig én is codec packot használtam, mert ez volt a legegyszerübb módja a codec-dzsungelben való eligazodásban. nem kellett a neten vadászni a számomra tök isemretlen cuccok után, csak felinstalltam a packot aztán szevasz minden működött.
és az uninstall is faszán működött mindig.
persze mára már én se ''használok'' 28 codecet , csak 1 db-ot, és azt ajánlgatom mindenkinekk, ha kell hanem.
ez az ffdshow. ez a dekodóló párosítva a mplayerrel a tapasztalataim szerint a mindentvő páros.
ez most jó off volt vastagon -
Loha
veterán
Windows telepítésnél sem szokott gond lenni, de mési van ge ycsomó topik erről is...
Semmi sem tökéletes, minden elromolhat, főleg egy gyakorlatlan ember kezében...
Akkor magyarázd el a kedves usernek, hogy miket kell feltennie, kiváncsi vagyok, mit fog belőle felfogni...
Sok ebernek még az is gondot szokott okozni, hogy vmit megtaláljon neten... -
Loha
veterán
Az lehet de, az ACE-el nem szokott gond lenni, és tényleg vagy 5-6 profilból lehet választani, telepítéskor, meg lehet egyesével is válogatni a kodekeket...
Néha volt vele nekem is a régebbiekkel, de akkor egy leszedés újrarakás segített...
Minden programnál vigyázni kell a bétákkal, meg a verziók keverésével.. -
Loha
veterán
Nekem pl könyebbség ez a pack, mert benne van minden ami kellhet, és nem kell egyesével leszedegetnem mindig, ráadásul az újban nagyon rugalmasan lehet cserélgetni a codeceket, ami sokszor nagyon hasznos tud lenni...
Tudom milyen codecre, meg filtelre van szükségem, azt kiválasztom a listából és annyi...
A kezdők ugyan úgy elszúrhatják ha egyesével felrakja a Xvidet, DivX-et, meg Vobsubot, és többit... -
Loha
veterán
Most ez miért kell mindig elmondani?
Ha nem tetszik egyesével ki lehet választani, hogy melyik codecet tegye fel és melyiket ne, szóval nem stimmel az érvelésed...
Egyébként az új 6-osban van olyan hogy több olyan opció is ami tényleg csak azt rakja fel ami feltétlenül szükséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest