- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Windows telepítésnél sem szokott gond lenni, de mési van ge ycsomó topik erről is...
Semmi sem tökéletes, minden elromolhat, főleg egy gyakorlatlan ember kezében...
Akkor magyarázd el a kedves usernek, hogy miket kell feltennie, kiváncsi vagyok, mit fog belőle felfogni...
Sok ebernek még az is gondot szokott okozni, hogy vmit megtaláljon neten... -
Loha
veterán
Az lehet de, az ACE-el nem szokott gond lenni, és tényleg vagy 5-6 profilból lehet választani, telepítéskor, meg lehet egyesével is válogatni a kodekeket...
Néha volt vele nekem is a régebbiekkel, de akkor egy leszedés újrarakás segített...
Minden programnál vigyázni kell a bétákkal, meg a verziók keverésével.. -
Loha
veterán
Nekem pl könyebbség ez a pack, mert benne van minden ami kellhet, és nem kell egyesével leszedegetnem mindig, ráadásul az újban nagyon rugalmasan lehet cserélgetni a codeceket, ami sokszor nagyon hasznos tud lenni...
Tudom milyen codecre, meg filtelre van szükségem, azt kiválasztom a listából és annyi...
A kezdők ugyan úgy elszúrhatják ha egyesével felrakja a Xvidet, DivX-et, meg Vobsubot, és többit... -
Loha
veterán
Most ez miért kell mindig elmondani?
Ha nem tetszik egyesével ki lehet választani, hogy melyik codecet tegye fel és melyiket ne, szóval nem stimmel az érvelésed...
Egyébként az új 6-osban van olyan hogy több olyan opció is ami tényleg csak azt rakja fel ami feltétlenül szükséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest