- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel
csendes tag
válasz
VladimirR #108 üzenetére
Jólvan, vágom mire jó. Thx. Tényleg egy mezei juzernek ez nem kell, de nem hinném, hogy szétbarmolná a gépet, vagy bármivel összeütközne filmnézés közben. Dehát a Gordian Knot Codec Pack a nevéből is adódóan inkább az encodingra való, de filmnézéshez is (majdnem) tökéletes.
Üdv: Rommel -
Rommel
csendes tag
Igaz, bizonyára nem tökéletes, de én meg vagyok elégedve. Filmnézés nem probléma, rippelés, konvertálás nem probléma, annyira meg nem is túrja szét a rendszert. Egyébként bevallom fogalmam sincs mire jó a Huffyuv. Még kimondani se lehet
. De feltettem, hogy az encoding tutyira menjen. Valaki esetleg tudja? (Mármint hogy mire jó a Huffyuv.)
Üdv:
Rommel -
Rommel
csendes tag
Gordian Knot Codec Pack.
Szerintem ez nyerő. Összesen 7 cuccos van benne, pont azok, amik kellenek, ffdshow is, és semmi másra szerintem nincs szükség:
* AC3Filter 0.70b
* Morgan Stream Switcher
* DivX 3.11 alpha
* DivX 5.1.1 Pro (Ad version)
* Huffyuv 0.2.2.1 cce-patch
* XviD Koepi 24062003-1
* ffdshow alpha 2003-05-23
itt a link: Bővebben: link
Csak a 4. sorban lévő két szócskával van bajom: Ad version. De vagy nem rakod fel, vagy kilövöd vmi Ad-gyilkolóval. Ráadásul biztonsági másolat készítésére ha a Gordian Knotot használod, akkor semmi gond nem lesz a encodinggal. Ja, ha ezt rakjátok fel, akkor érdemes codectől ''szűz'' rendszerre, mert nekem fenn volt ez, meg az ACE MCP is, és sajna jöttek az ''érvénytelen művelet, sajna a progi le fog állni'' tipsú üzenetek. Leszedtem az ACE MCP-t és működött, de ha Gordian-t szedem le, szerintem akkor is működött volna. Szal szvsz ez sem az ACEMCP, sem a GKCP hibája volt, eccerűen nem szeretik egymást. Én aszondom, hogy codeck pack mehet, de csak ésszel, meg szűz rendszerre, meg csak a legfontosabbakat. GKCP-ben meg pont azok vannak, amik sztem kellenek, ACE-ből se tennék fel többet, meg aviba is tudok rippelni, ha kell. Bocsesz, kicsit hosszú lett.
Üdv:
Rommel
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Google Chrome
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest