- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Na az édesanyját szeretkezze meg,aki a codeceket kitalálta!Ace leszed,le is jön,real player továbbra sem megy.Játék megy.Real újrarak,megy.Játék megy,de ha kilépek belőle az egész rendszser resetel!Hogy az a ...............................!
Hú!
De fel idegesített!
Most majd jöhet a reinstall! -
Hellas
senior tag
A játék read me-jében az van,hogy a windows media player 9 coecei kellenek hozzá.De nekem elvileg fent voltak.Sőt,a 10-es media player van fent.Vagy azt külön kell leszedni?
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!A következő a problémám:
Felraktam egy játékot,de nem indul el.Nem volt fent semmilyen codec,csak egy divX és egy Xvid.A játék nem indult el,hibaüzit írt ki,hogy ez a media tipus nem támogatott.Felraktam egy Ace packot és a game megy!DE viszont real player nem.
Nem tudjátok esetleg,hogy az Ace felrakása előtt milyen codec hiányozhatott a game-nek?Mert le akarom szedni az Ace-t,de akkor meg megint nem megy a játék!Segítsetek plíz!
Ú most látom,hogy mekkora off-ot csináltam!Bocsi,ez nem ide akart menni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest